Ιερώνυμος: Εντολή για διενέργεια ανακρίσεων για τον ομοφοβικό λόγο του Αρχιμανδρίτη Σεραφείμ

Εντολή για τη διενέργεια εκκλησιαστικών ανακρίσεων με στόχο τη διερεύνηση του περιστατικού που αφορά στον Αρχιμανδρίτη της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών, π. Σεραφείμ Δημητρίου, έδωσε ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος, Ιερώνυμος.

Νωρίτερα σήμρα ο Αρχιμανδρίτης Σεραφείμ είχε επανέλθει με νέα επίθεση κατά του βουλευτή του ΠΑΣΟΚ,

Παύλου Χρηστίδη, τον οποίο στοχοποίησε εκ νέου για την ψήφο του υπέρ της ισότητας στον πολιτικό γάμο για τα ομόφυλα ζευγάρια.

Συγκεκριμένα, ο ιερέας μιλώντας στο Action 24 αφού έκανε μία πολιτική τοποθέτηση για το ΠΑΣΟΚ και τη δημοσκοπική του εικόνα, επέμεινε ότι δεν έκανε τίποτα παράνομο ή παράλογο, αναρτώντας φωτογραφίες του βουλευτή με τη σύζυγο και το νεογέννητο παιδί τους.

Υποστήριξε μάλιστα ότι…. φρόντισε να καλύψει το πρόσωπο της μητέρας αλλά και της κόρης της Άννας Καραμανλή που επίσης βρίσκεται στην ίδια ανάρτηση.

«Ο Παύλος Χρηστίδης στέρησε τη δύναμη της μητρότητας από άλλα παιδιά» υποστήριξε, επιμένοντας στον διχαστικό του λόγο απέναντι σε όλους όσοι ψήφισαν το νομοσχέδιο.

Η αρχική ανάρτηση του ιερέα είχε προκαλέσει την οργισμένη αντίδραση από το ΠΑΣΟΚ αλλά και την καταδίκη από την κυβέρνηση και τον ΣΥΡΙΖΑ.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Ιερώνυμος, Εντολή, Αρχιμανδρίτη Σεραφείμ,ieronymos, entoli, archimandriti serafeim