Η Σολωμού στηρίζει ανοιχτά Γεωργούλη: «Δεν το πιστεύω! Συγγνώμη που έχω την ανάγκη να το πω»

Στο πλευρό του στενού της φίλου και συναδέλφου Αλέξη Γεωργούλη στάθηκε δημόσια η Μαρία Σολωμού.

Μιλώντας για τις καταγγελίες (βιασμού και ξυλοδαρμού) εις βάρος του, σήμερα το πρωί στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου στο MEGA, η Μαρία Σολωμού υπογράμμισε: «Δεν το πιστεύω! Συγγνώμη που έχω την ανάγκη να το πω και ηθικά γιατί είναι ένας άνθρωπος που δεν

μου έχει δώσει την παραμικρή υπόνοια».

Η Σίσσυ Χρηστίδου της είπε «αυτό που κάνεις είναι πολύ θαρραλέο. Θέλει πολύ θάρρος να στηρίζεις έναν φίλο σου σε μία τέτοια στιγμή».

Με την ηθοποιό να συνεχίζει λέγοντας: «Επιτρέψτε μου να έχω μία δεύτερη σκέψη…» σχολιάζοντας την υπόθεση.



«Πάντα είμαι με το μέρος των γυναικών» υποστήριξε η Μαρία Σολωμού συμπληρώνοντας: «Ο Αλέξης είναι ένα πάρα πολύ καλό παιδί με καλή καρδιά και όσοι τον ξέρουν θα το πουν αυτό. Το βασικότερο, προσπαθούσα να σκεφτώ και έλεγα ας προσπαθήσω συναισθηματικά να κρατήσω μια απόσταση και είναι πολύ δύσκολο να κρατήσεις συναισθηματική απόσταση από έναν άνθρωπο ο οποίος είναι από τους ανθρώπους μου ο Αλέξης. Και να πω κάτω από ποια συνθήκη και σε ποιον πλανήτη θα μπορούσε ο Αλέξης να γίνει βίαιος προς τον οποιονδήποτε, όχι σε γυναίκα και πραγματικά δεν υπάρχει αυτό».

Όπως είπε. δεν έχει ακούσει ποτέ τον Αλέξη Γεωργούλη να τσακώνεται με κάποιον άλλο άνθρωπο και να προχωρά σε άσκηση οποιασδήποτε μορφής βίας. «Δεν τον έχω δει ποτέ να τσακώνεται, τον ξέρω 25 χρόνια».

Σε κάθε περίπτωση, η Μαρία Σολωμού ξεκαθάρισε: «Αν υπήρχε μία περίπτωση όντως ο Αλέξης να έχει κάνει αυτά τα πράγματα εγώ πρώτη θα τον κρεμάσω, εγώ. Δεν το δέχομαι ο φίλος μου που για τέτοια σοβαρά θέματα το έχουμε υπεραναλύσει. Υπάρχει τόσος κόσμος γύρω μας και τόσοι συνάδελφοι που τραβάμε τα μαλλιά μας, λέμε δεν γίνεται, είναι για άλλον άνθρωπο, σαν να μιλούν για κάποιον άλλον».

Keywords
Τυχαία Θέματα