Η Νάνσυ Παραδεισανού “πάγωσε” την Άννα Ζηρδέλη στον αέρα του ΣΚΑΪ: “Εσύ θα βοηθήσεις στην υπογεννητικότητα;”

Στο πάνελ του «Γεια Σου» κάθισε το μεσημέρι του Σαββάτου (6/4) η Άννα Ζηρδέλη. Η γνωστή δημοσιογράφος, που φέτος συμμετέχει στην εκπομπή «Οδός Ζαρίφη» του ΟΡΕΝ, σχολίασε τα τηλεοπτικά δρώμενα και μεταξύ άλλων δέχθηκε μία αναπάντεχη ερώτηση από τη Νάνσυ Παραδεισανού στον αέρα, η οποία την έφερε σε προφανή αμηχανία.

«Τα έμαθες ότι ο Γιώργος Πρίντεζης θα γίνει για δεύτερη φορά μπαμπάς;», ρώτησε η Νάνσυ Παραδεισανού με την Άννα Ζηρδέλη να απαντά με χιούμορ: «Μπράβο τα ευχάριστα! Έχουμε και θέμα με την υπογεννητικότητα, να βοηθήσει κάποιος!».

«Εσύ;

Θα βοηθήσεις στην υπογεννητικότητα;», αναρωτήθηκε η δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ απευθυνόμενη στη συνάδελφό της, «παγώνοντάς» την στον αέρα του ΣΚΑΪ.

«Όταν έρθει η ώρα… δεν βιαζόμαστε. Εσύ;», ανταπάντησε η Άννα Ζηρδέλη.

«Κι εγώ όταν έρθει η ώρα, δεν βιαζόμαστε», αποκρίθηκε η Νάνσυ Παραδεισανού, ξεσπώντας σε γέλια και προχωρώντας στο επόμενο θέμα.

«Έχεις ποζάρει ποτέ γυμνή; Σε φωτογράφηση για φιλανθρωπικό σκοπό;», ξαναρώτησε η Νάνσυ Παραδεισανού την Άννα Ζηρδέλη, με τη δημοσιογράφο να απαντά χαριτολογώντας: «Αχ, όχι δεν με έχουν ζητήσει ποτέ από κανένα περιοδικό».

«Καν’ το μόνη σου εδώ, γδύσου εθελοντικά!», σχολίασε στο ίδιο ύφος η Μαρία Μπακοδήμου.

Keywords
Τυχαία Θέματα