Η Κατερίνα Σακελλαροπούλου αποκαλύπτει τι λαχταράει πιο πολύ και δεν μπορεί να κάνει ως Πρόεδρος της Δημοκρατίας

Μια διαφορετική συνέντευξη έδωσε η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου, παραμονές της επετείου για την αποκατάσταση της Δημοκρατίας στην Ελλάδα.

«Η Δημοκρατία είναι μία συνεχής διεκδίκηση» είπε η κυρία Σακελλαροπούλου μιλώντας στην εφημερίδα «Τα Νέα» και την Αγγέλα Καστρινάκη, προσθέτοντας ότι «παρά τις αλλεπάλληλες κρίσεις, η δημοκρατία στην Ελλάδα έμεινε αλώβητη,

τα αντανακλαστικά της κοινωνίας λειτούργησαν και η κοινωνία επέδειξε ανοχή».

Όσον αφορά στο μέλλον, η κυρία Σακελλαροπούλου είπε ότι αυτό που την απασχολεί είναι η θητεία που διανύει και το πώς θα εκπληρώσει με τον καλύτερο τρόπο τα καθήκοντά της. «Δεν είμαι δέσμια της “καρέκλας”. Το νιώθω βαθιά αυτό και μου εξασφαλίζει μια αίσθηση ελευθερίας.

Η συνέντευξη δόθηκε στο σπίτι της Προέδρου της Δημοκρατίας, σε ένα τραπέζι γεμάτο βιβλία. Ωστόσο, όπως η ίδια παραδέχεται, δεν έχει τον χρόνο να τα διαβάσει. «Επειδή λατρεύω τη λογοτεχνία, από παιδί έχω στο σπίτι γύρω μου – δείτε!- στοίβες από βιβλία. Θα πάω διακοπές στο νησί με ένα σακίδιο τεράστιο», λέει.

Το διάβασμα είναι μία από τις συνήθειες που αναγκάστηκε να περιορίσει η κυρία Σακελλαροπούλου, ως Πρόεδρος της Δημοκρατίας. Δεν είναι όμως η μόνη. «Μια αυθόρμητη βόλτα είναι αυτό που λαχταράω – γιατί η κάθε μου κίνηση τώρα απαιτεί μεγάλη οργάνωση. Ο χρόνος μου είναι πραγματικά, πολύ περιορισμένος», λέει.

Keywords
Τυχαία Θέματα