Η Ιωάννα Παλιοσπύρου στηρίζει τον 22χρονο που κάηκε από λάδι στην Κρήτη – Θα αναλάβει όλα τα έξοδα(προσοχή σκληρές εικόνες)

Την πρόθεσή της να καλύψει τα έξοδά του 22χρονου μάγειρα που κάηκε από λάδι στην Κρήτη, εξέφρασε η Ιωάννα Παλιοσπύρου.

Συγκεκριμένα, η ιστορία του νεαρού άγγιξε φυσικά και την Ιωάννα Παλιοσπύρου η οποία επικοινώνησε με την οικογένειά του και την ενημέρωσε ότι θα ζητήσει από τον δικό της δικηγόρο να αναλάβει την υπόθεση, ενώ η ίδια θα καλύψει όλα τα έξοδα όπως αναφέρει το debater.gr.

Το χρονικό του ατυχήματος

Ένα σοκαριστικό εργατικό ατύχημα είχε ένας 22χρονος που δούλευε σεζόν

στην Κρήτη, ο οποίος υπέστη σοβαρότατα εγκαύματα από καυτό λάδι όταν χρειάστηκε να μεταφέρει μία γεμάτη κατσαρόλα.

Σύμφωνα με το cretalive.gr, ο 22χρονος, που μόλις είχε τελειώσει τη σχολή, εργάζονταν ως βοηθός μάγειρα σε ξενοδοχείο στην περιοχή των Μαλίων του Δήμου Χερσονήσου, από τις 10 Ιουνίου μέχρι και το απόγευμα της Τρίτης 20 Ιουνίου, όταν συνέβη το ατύχημα.

Όπως θα δείτε στις φωτογραφίες, ο 22χρονος υπέστη εγκαύματα β’ βαθμού στο πρόσωπο και στα χέρια.

«Το παιδί δεν έχει ακόμα την απαραίτητη εμπειρία και δούλευε ανασφάλιστος όλο αυτό το διάστημα δίχως εμείς να το γνωρίζουμε», λέει χαρακτηριστικά στο Cretalive η μητέρα του νεαρού, Μαρίνα.

Η μητέρα του καταγγέλλει πως μέχρι να ειδοποιηθεί ο γιατρός του καταλύματος, τον έβαλαν σε ψυγείο με ωμά κρέατα, για να περιορίσουν δήθεν τον αφόρητο πόνο από τα εγκαύματα.

«Το παιδί μου ούρλιαζε «καίγομαι, πονάω» και η αντίδρασή τους ήταν να τον μεταφέρουν σε δωμάτιο με κλιματισμό. Κατόπιν έφεραν δικό τους γιατρό ο οποίος είδε απλά τα εγκαύματα και σύστησε μία αλοιφή την οποία πήγε και πήρε εργαζόμενος από το φαρμακείο. Εν τω μεταξύ στη δουλειά του είπαν να πάρει δύο μέρες ρεπό και μετά να επιστρέψει στο ξενοδοχείο. Δεν βρέθηκε ένας άνθρωπος να μας ενημερώσει»,λέει εξοργισμένη.

Σα να μην έφταναν όλα αυτά, η ταλαιπωρία του 22χρονου συνεχίστηκε αφού η οικογένειά του χρειάστηκε τρεις ώρες μέχρι να φτάσει στα Μάλια από τη Ζάκρο όπου μένει, και άλλες δύο ώρες ως το νοσοκομείο της Σητείας για να τον μεταφέρει στα επείγοντα.

Μάλιστα, το περασμένο Σάββατο ο νεαρός χρειάστηκε να ξαναπάει στο νοσοκομείο λόγω έντονων πόνων, όπου του έκαναν ενδοφλέβιες παυσίπονες ενέσεις.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Ιωάννα Παλιοσπύρου, 22χρονο, Κρήτη –,ioanna paliospyrou, 22chrono, kriti –