Η APANECA – KIMBO HELLAS στη HORECA 2024

Για ακόμη μία χρονιά το «περίπτερο» της APANECA - KIMBO HELLAS στη HORECA 2024 απέσπασε τα πιο θετικά σχόλια και την πιο μεγάλη συμμετοχή.

Για κάποιους ήταν το καλύτερο περίπτερο από όλα τα χρόνια συμμετοχής της εταιρείας, στη μεγαλύτερη έκθεση Τουρισμού, Καφεστίασης και Μαζικής Εστίασης που έλαβε χώρα στο METROPOLITAN

EXPO 9-12 Φεβρουαρίου.

Highlight του 4ημέρου προφανώς ήταν η επίσκεψη του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, ο οποίος απόλαυσε τον αυθεντικό Ναπολιτάνικο καφέ KIMBO και έφυγε από το «περίπτερο» με τις καλύτερες εντυπώσεις.

Η εταιρεία συνεχίζει σταθερά προς την κορυφή μεταδίδοντας το πάθος της για καλό καφέ και ποιοτικά προϊόντα σε προσιτή τιμή.

Οι ιθύνοντες της APANECA, Βασιλική Δημητρακά και Αλέξανδρος Λυκούδης, φανερά ευχαριστημένοι από τη συμμετοχή του κόσμου στο «περίπτερό» τους δήλωσαν ότι στόχος τους είναι τα προϊόντα της εταιρείας να μπουν σε κάθε ελληνικό σπίτι και επιχείρηση.

Αφουγκραζόμενοι τις ανάγκες της αγοράς, επιλέγουν συνεργασίες υψηλού επιπέδου και βελτιώνουν συνεχώς τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους τόσο σε ποιοτικό επίπεδο όσο και στο επίπεδο της τεχνογνωσίας.

Η χρονιά ξεκίνησε δυναμικά και το ανθρώπινο δυναμικό της εταιρείας είναι έτοιμο να δώσει τον καλύτερό του εαυτό για να κάνει την APANECA το no.1 coffee&beverage brand στην Ελλάδα.

Keywords
Τυχαία Θέματα
APANECA – KIMBO HELLAS,HORECA 2024