Γιάννης Σγουρός: Συναντήθηκε με τη Βοηθό Συνήγορο του Πολίτη για τα Δικαιώματα του Παιδιού, Θεώνη Κουφονικολάκου

Το μείζον ζήτημα της προστασίας των παιδιών και της ενδυνάμωσης της οικογένειας, ήταν το αντικείμενο της συνάντησης του υποψήφιου περιφερειάρχη Αττικής Γιάννη Σγουρού με τη Βοηθό Συνήγορο για τα Δικαιώματα του Παιδιού Θεώνη Κουφονικόλακου.

Ο επικεφαλής της παράταξης «Αττική Ανεξάρτητη Αυτοδιοίκηση» Γ. Σγουρός κατά την επίσκεψη του στον Κύκλου Δικαιωμάτων του Παιδιού της Ανεξάρτητης Αρχής ενημερώθηκε για τις δράσεις και τις ενέργειες του, ενώ διερευνήθηκαν οι τρόποι με τους οποίους θα μπορούσε η Περιφέρεια Αττικής

να συνδράμει στο δύσκολο έργο της προστασίας των Δικαιωμάτων του Παιδιού.

Επίσης, ενημερώθηκε για τα διαχρονικά προβλήματα που υπάρχουν και δυσκολεύουν το έργο της ανεξάρτητης αρχής στο ευαίσθητο αυτό ζήτημα, βάζοντας ως προτεραιότητα για την επόμενη μέρα την προάσπιση των δικαιωμάτων των παιδιών και των εφήβων.

Τέλος, δεσμεύτηκε πως τόσο ο ίδιος όσο και η παράταξη του ως διοίκηση θα επιδιώξει να βοηθήσει αποφασιστικά στην αντιμετώπιση των προβλημάτων και να προωθήσει άμεσα τις τομές και παρεμβάσεις που χρειάζονται, για την απρόσκοπτη λειτουργία του σημαντικού τους έργου.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Γιάννης Σγουρός, Συναντήθηκε, Βοηθό Συνήγορο, Πολίτη, Δικαιώματα, Παιδιού Θεώνη Κουφονικολάκου,giannis sgouros, synantithike, voitho synigoro, politi, dikaiomata, paidiou theoni koufonikolakou