Η υποψηφιότητα μου για βουλευτής του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ στον Βόρειο Τομέα Αθηνών

Χθες το απόγευμα έλαβα το email που έστειλε η Επιτροπή Ψηφοδελτίων του ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΑΛΛΑΓΗΣ, σε όσες και όσους η Επιτροπή ομόφωνα αποφάσισε να τους συμπεριλάβει στην πρότασή της, η έγκριση της οποίας θα γίνει από την ΚΠΕ, για τη συγκρότηση των ψηφοδελτίων μας

Στο πλαίσιο αυτό θα ήθελα να γνωστοποιήσω δημόσια την υποψηφιότητά μου για βουλευτής του ΠΑΣΟΚ

– ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΑΛΛΑΓΗΣ στον Βόρειο Τομέα Αθηνών.

Πιστεύω πως η υποψηφιότητά μου απαντά στην αναγκαιότητα ανανέωσης και συνέχειας καθώς και παρουσίας νέων προσώπων που οφείλουν να προωθήσουν τολμηρές, σύγχρονες λύσεις και προτάσεις για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι Έλληνες πολίτες.

Απαντά επίσης στην αναγκαιότητα επανασύνδεσης της παράταξης με την κοινωνία και τους εργαζόμενους, μέσα από την υιοθέτηση πολιτικών που θα στηρίζουν τον κόσμο της εργασίας, τους ελεύθερους επαγγελματίες, τους συνταξιούχους και τα ευάλωτα τμήματα της κοινωνίας, θα αντιμετωπίζουν τις σύγχρονες ανισότητες και θα οδηγούν στην ευημερία το σύνολο της κοινωνίας και όχι μόνο ένα κομμάτι αυτής.

Αγωνιζόμουν πάντα και θα συνεχίζω να αγωνίζομαι για πολιτικές με πρόσημο κοινωνικό, ανθρωποκεντρικό και προοδευτικό.

Όσοι φίλοι και φίλες επιθυμούν να στηρίξουν αυτήν την προσπάθεια ή έχουν γνωστούς που ψηφίζουν στις παρακάτω περιοχές να επικοινωνήσουν μαζί μου είτε τηλεφωνικά είτε μέσω των λογαριασμών μου σε Facebook, Twitter και Linkedin.

Οι περιοχές του Βορείου Τομέα είναι οι εξής: Δήμοι Κηφισιάς (Κηφισιά, Ν. Ερυθραία, Εκάλη), Πεντέλης (Μελίσσια, Νέα Πεντέλη, Πεντέλη), Μεταμόρφωσης, Λυκόβρυσης-Πεύκης, Αμαρουσίου, Βριλησσίων, Ηρακλείου, Χαλανδρίου, Αγίας Παρασκευής, Νέας Φιλαδέλφειας-Νέας Χαλκηδόνας, Νέας Ιωνίας, Γαλατσίου, Φιλοθέης-Ψυχικού και Παπάγου-Χολαργού.

Καλή δύναμη και καλό αγώνα σε όλους!

Όλοι μαζί να κάνουμε το ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ δύναμη προοπτικής και ελπίδας για τον ελληνικό λαό και πλειοψηφικό ρεύμα ξανά στην ελληνική κοινωνία!

Keywords
Τυχαία Θέματα
Γιάννης Πούπκος, ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, Βόρειο Τομέα Αθηνών,giannis poupkos, pasok-kinal, voreio tomea athinon