Γιάννης Λοβέρδος για Τσίπρα στη ΔΕΘ: Όχι μόνο δεν έπεισε τον λαό για να του δώσει πρωτιά αλλά τον έπεισε ότι παραμένει αμετανόητος

Στο The Caller και την Ξένια Γώγου μίλησε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Γιάννης Λοβέρδος ο οποίος μεταξύ άλλων σχολίασε και την ομιλία του Αλέξη Τσίπρα στη ΔΕΘ.

Ο κ. Λοβέρδος μεταξύ άλλων ανέφερε:

Φοβάμαι ότι ο κ. Τσίπρας, με αυτά που είπε στη

Θεσσαλονίκη όχι μόνο δεν έπεισε τον λαό για να του δώσει πρωτιά αλλά τον έπεισε ότι παραμένει αμετανόητος και ότι θα συνεχίσει τα ίδια ψέμματα που μας είχε συνηθίσει στο παρελθόν. 

Δυστυχώς για εκείνον το 2022 δεν είναι 2015. Δεν είναι η εποχή που έταζε τα πάντα στους πάντες από την Θεσσαλονίκη, με το περιβόητο πρόγραμμα Θεσσαλονίκης. Τώρα η Θεσσαλονίκη είναι διαφορετική και για εκείνον και για τους Έλληνες που έχουν πάρει χαμπάρι τι ψέμματα τους είχε πει. 

Για εκλογές και συνεργασίες: 

Η Νέα Δημοκρατία ζητεί μια νέα καθαρή εντολή για να κυβερνήσει την χώρα αυτοδύναμα, θεωρεί ότι αυτό είναι το καλύτερο που μπορεί να κάνει για τον κάθε πολίτη αυτής της χώρας. Η πρόταση αριστερά υπό τον κ. Τσίπρα με Βαρουφάκη, Ανδρουλάκη και ΚΚΕ δεν θέλουμε!Είναι όπως είπε ο πρωθυπουργός τερατογένεση.

Δείτε ολόκληρη την συνέντευξη:

Keywords
Τυχαία Θέματα