Φώτης Σεργουλόπουλος: Ζήτησε δημόσια συγνώμη από τη Δήμητρα Ματσούκα – «Έχετε δίκιο, το έμπλεξα με κάτι άλλο»

Την ανάγκη να ζητήσει συγγνώμη στη Δήμητρα Ματσούκα από τον «αέρα» της πρωινής του εκπομπής στην ΕΡΤ ένιωσε ο Φώτης Σεργουλόπουλος. Αφορμή για την κίνηση αυτή στάθηκε η συζήτηση που είχε προηγηθεί με τον ηθοποιό και σκηνοθέτη Γιώργο Νανούρη, στην οποία αναφέρθηκε το όνομά της σε σχέση με μία παλαιότερη δήλωσή της.

«Προηγουμένως είχαμε μία συζήτηση με τη Τζένη, εάν η ομορφιά είναι

ένα στερεότυπο. Δηλαδή, ας πούμε, η Δήμητρα Ματσούκα, που είναι μία πάρα πολύ ωραία γυναίκα, είπε ότι έχει αντιμετωπίσει κάποιες δυσκολίες. Ότι, ας πούμε, τη Δήμητρα Ματσούκα στην Επίδαυρο λίγο…», ανέφερε αρχικά ο Φώτης Σεργουλόπουλος.

«Η Μαρία Ναυπλιώτου δεν είναι όμορφη δηλαδή; Δεν έχει κάνει Επίδαυρο; Την επηρέασε αυτό; Μπορεί να μην έχει τύχει ακόμα, δεν νομίζω ότι υπάρχει αυτό το κριτήριο. Δεν ξέρω τι ειπώθηκε ακριβώς», σχολίασε από την πλευρά του ο Γιώργος Νανούρης.

«Είμαστε προκατειλημμένοι απέναντι σε έναν όμορφο άνθρωπο και αμέσως μπορεί να σκεφτούμε πράγματα που να μην τα συνδυάζαμε με έναν άλλο. Δεν είναι ωραίο που δεν έχουμε ακριβώς τη δήλωση όμως τώρα. Εδώ λέει για μία συναυλία του Σωκράτη Μάλαμα στο Θέατρο Βράχων, αυτό εννοείς;», παρατήρησε η Τζένη Μελιτά.

«Μπορεί. Εγώ διάβασα ότι τη σχολίασαν όταν έκανε Επίδαυρο. Αυτό είχα διαβάσει, παιδιά, εκτός αν τα έχω χαμένα τελείως. Θα το δω και θα σας πω σε λίγο, μήπως κάνω λάθος», απάντησε ο Φώτης Σεργουλόπουλος.

Λίγα λεπτά αργότερα και κατά τη διάρκεια της στήλης της μαγειρικής, ο παρουσιαστής της ΕΡΤ, αφού τσέκαρε την πληροφορία, επανήλθε στο θέμα ζητώντας συγγνώμη για τον παραλληλισμό και την παραποίηση της δήλωσης.

«Διάβασα αυτό που λέγαμε πριν και είδα ότι έχετε δίκιο. Για τον Μάλαμα έλεγε η Δήμητρα (Ματσούκα) και όχι για την Επίδαυρο. Εγώ το έμπλεξα με κάτι άλλο. Ζητώ συγγνώμη αν είπα κάτι. Δεν ήταν αυτό το περιστατικό αλλά έχει μιλήσει όντως για το στερεότυπο της ομορφιάς», σημείωσε ο Φώτης Σεργουλόπουλος στον αέρα του «Πρωίαν σε είδον».



Keywords
Τυχαία Θέματα
Φώτης Σεργουλόπουλος, Ζήτησε, Δήμητρα Ματσούκα – Έχετε,fotis sergoulopoulos, zitise, dimitra matsouka – echete