Φώτης Σεργουλόπουλος: Το κρύο ανέκδοτο για την Αλίκη Βουγιουκλάκη – «Τον Σεφερλή τον έχετε φέρει καλεσμένο ποτέ;»

Ένα κρύο ανέκδοτο για την Αλίκη Βουγιουκλάκη θέλησε να μοιραστεί ο Φώτης Σεργουλόπουλος με την παρέα του στον αέρα του «Πρωίαν σε είδον» (12/2).

O παρουσιαστής της ΕΡΤ, ο οποίος έχει μία ιδιαίτερη αδυναμία σε αυτού του είδους τα αστεία, αφηγήθηκε άλλο ένα κατά τη διάρκεια της μαγειρικής στήλης της Γωγώς Δελογιάννη.

«Δοκιμάζω τον τραχανά για να δω πόσο μαλακό τον θέλω. Εμένα

μου αρέσει – από μία δοκιμή που είχα κάνει κάποια στιγμή παλιότερα που τον είχα τηγανίσει – να είναι κάποια κομμάτια σκληρά και κάποια μαλακά. Να είναι δηλαδή… τώρα Φώτη θα το πω… τραγανάς», είπε αρχικά η μαγείρισσα της εκπομπής, δίνοντας την πάσα στον οικοδεσπότη να πει το δικό του κρύο αστείο.

«Ποιο είναι το αγαπημένο φρούτο της Αλίκης Βουγιουκλάκη; Το carrot-cherry… καροτ-τσέρη», είπε ο Φώτης Σεργουλόπουλος, με τις τρεις γυναίκες να ξεσπούν σε αμήχανα γέλια.

«Τον Σεφερλή τον έχετε φέρει ποτέ καλεσμένο; Θα του αρέσει πολύ», σχολίασε με χιούμορ η Αθηναΐς Νέγκα.

«Μήπως γίνει κάποιο challenge με τον Μάρκο; Να πετάς εσύ, να λέει εκείνος… θα λείψω εγώ μια μέρα, δεν σας πειράζει», παρατήρησε από την πλευρά της στο ίδιο ύφος η Τζένη Μελιτά.

«Της Γωγώς της άρεσε πάντως», δικαιολογήθηκε ο Φώτης Σεργουλόπουλος. «Εμένα μου αρέσουν όλα αυτά», παραδέχθηκε η Γωγώ Δελογιάννη.



Keywords
Τυχαία Θέματα