Φωτεινή Παντζιά: «Για τον γιο μου δεν είχα καμιά πληροφορία πριν την υιοθεσία»

Στην εκπομπή «Στούντιο 4» μίλησε η επιχειρηματίας Φωτεινή Παντζιά και μέσα σε άλλα αναφέρθηκε στο ζήτημα της υιοθεσίας των δύο της παιδιών από την Αφρική.

«Η Βασιλική είναι από τη Σιέρρα Λεόνε και ο Άγγελος από την Αιθιοπία. Για να μείνεις έγκυος θέλει 9 μήνες, στην υιοθεσία παίρνει περίπου έναν χρόνο και είναι και ευχής έργον, γιατί σε προετοιμάζει. Θέλεις λίγο χρόνο», ανέφερε αρχικά η Φωτεινή Παντζιά.

«Εγώ έχοντας ζήσει στην Αιθιοπία, νομίζω ότι, αν ήμουν πιο νέα,

θα έκανα και τρίτη υιοθεσία. Η αγωνία όλων είναι ότι θα ήθελαν το παιδί να ήταν χθες εδώ. Το καταλαβαίνω αλλά δεν γίνεται αυτό», συνέχισε η γνωστή επιχειρηματίας.

«Δεν δοκίμασα καν στην Ελλάδα, γιατί είναι πολύ πιο περίπλοκο. Εδώ έχουν παιδιά από 7 ετών και πάνω, εγώ ήθελα μικρότερο, για να μπορεί να προσαρμοστεί και καλύτερα. Στην Αιθιοπία πρώτα σου λένε πχ ότι υπάρχει ένα αγοράκι 4 ετών, λες ότι το θέλεις και μετά το βλέπεις», τόνισε για το θέμα της υιοθεσίας.

«Έκανα 4 χρόνια ψυχανάλυση για να μπορέσω να το συνηθίσω. Ήμουν μόνη μου με πάρα πολλή δουλειά, όπου γης και πατρίς. Έπρεπε να μπορέσω να στηρίξω τον Άγγελο συναισθηματικά. Γνώρισα και τους βιολογικούς γονείς της Βασιλικής, πολύ φτωχοί άνθρωποι, που δίνουν τα παιδιά τους για υιοθεσία. Για τον Άγγελο δεν είχα καμία άλλη πληροφορία πριν την υιοθεσία, γιατί βρέθηκε εγκαταλελειμμένος», εξομολογήθηκε σε άλλο σημείο η Φωτεινή Παντζιά.

Δείτε το σχετικό βίντεο:



Keywords
Τυχαία Θέματα