Φάρμα-Νάσια: «Έχει μπει κάτω από το φουστουνάκι της, το νινί σέρνει καράβι»

Η Έλενα ήρθε σε αντιπαράθεση με τη Νάσια , κατηγορώντας την ότι έχει κάνει κόμμα με τον Σπύρο, προκειμένου να την πετάξουν έξω από τη Φάρμα. Από την πλευρά τους οι δύο παίκτες αρνήθηκαν τα πάντα, υποστηρίζοντας πως όλα είναι στη σφαίρα της φαντασίας της Νάσιας.

Εμένα αυτό που με ενοχλεί στον χαρακτήρα του Σπύρου είναι ότι έχει κάτσει και υπερασπίζεται τη Νάσια, την οποία κι αυτή τώρα τη γνώρισε, αλλά υποψιάζομαι και δεν είναι μόνο υποψία, έχω μάθει και κάποια πράγματα, ότι έχει μπει κάτω από το φουστουνάκι της Νάσιας και δε λένε ότι το

νινί σέρνει καράβι; Να το», δήλωσε ενοχλημένη η Έλενα, η οποία είναι πεπεισμένη πως ο Σπύρος χειραγωγείται από τη Νάσια.

Η Νάσια έχοντας στριμωχτεί, τόσο από την Έλενα, όσο και από τον Γιώργο που στράφηκε επίσης εναντίον της, ζήτησε από την Πηνελόπη να λύσει την παρεξήγηση. Ωστόσο δεν την άφησε να μιλήσει μπροστά σε όλους, αλλά την κάλεσε να συζητήσουν ιδιωτικά, γεγονός που προκάλεσε υποψίες.

Έτσι άρχισαν να στήνονται «πηγαδάκια» στο σπίτι με τον Νίκο να παρομοιάζει τον Γιώργο με χελιδόνι, αφήνοντας αιχμές πως μεταφέρει πληροφορίες από τη μία ομάδα στην άλλη: «Ο Γιώργος είναι σαν τα χελιδόνια, σήμερα πάει στο ένα σπίτι, φτιάχνει φωλιά και μετά στο άλλο. Μεταφέρει πληροφορίες. Πληροφοριοδότης δεν είναι; Εμένα δε με χαλάει, αυτός χαλάει την εικόνα τη δική του».

Keywords
Τυχαία Θέματα