Έξαλλοι στο ΠΑΣΟΚ με τις δηλώσεις Κασσελάκη για Σημίτη: «Αποδεικνύει ότι μέντοράς του είναι ο Πολάκης- Αγνοεί την πρόσφατη ιστορία της χώρας»

Φαίνεται πως τα χαμόγελα της χθεσινής συνάντησης Κασσελάκη - Ανδρουλάκη δεν κράτησαν πολύ....

Στην εθιμοτυπική συνάντηση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ με τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, που διήρκεσε περισσότερο από μία ώρα και σύμφωνα με πληροφορίες του thecaller.gr πραγματοποιήθηκε σε καλό κλίμα, υπήρξαν αρκετά σημεία σύγκλισης ενώ φαίνεται πως υπήρξε και συμφωνία να σταλεί από τα γραφεία Τύπου των δύο κομμάρων, κοινή ενημέρωση

για το περιεχόμενο της συνομιλίας των κύριων Κασσελάκη – Ανδρουλάκη, που είχε στο επίκεντρό της, τις υποκλοπές και τους λάθους χειρισμούς της κυβέρνησης.

Ωστόσο, λιγότερο από ένα 24ωρο αργότερα, οι δηλώσεις του κ. Κασσελάκη για τον πρώην πρωθυπουργό, Κώστα Σημίτη, προκάλεσαν την οργή της Χαριλάου Τρικούπη.

Σημειώνεται ότι αν και προσκεκλημένος, ο Στέφανος Κασσελάκης, δεν παραβρέθηκε το βράδυ της Δευτέρας στην εκδήλωση προς τιμήν του κ. Σημίτη και εξηγώντας, μάλιστα, τον λόγο απουσίας του, δήλωσε: «Τι δουλειά έχω εγώ με όλους εκείνους που έχουν σπαταλήσει τόσα δισεκατομμύρια ευρώ του ελληνικού λαού. Ξεχνάμε τη διαπλοκή αυτών των ετών. Μόνο εκσυγχρονισμός δεν ήταν. Ας αναλάβουν άλλοι τον μανδύα του χρέους της χώρας. Ο ΣΥΡΙΖΑ, σίγουρα δεν το προκάλεσε».

Όπως ήταν φυσικό, η απάντηση από το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ δεν άργησε να έρθει, διά αστόματος του εκπρόσωπου τύπου του κόμματος.

Ο Θανάσης Γλαβίνας υπογράμμισε αιχμηρά ότι ο Στέφανος Κασσελάκης «φαίνεται ότι όχι μόνο δεν είχε κατασταλάξει ιδεολογικά στα 24 του χρόνια, αλλά αγνοεί και την πρόσφατη ιστορία της χώρας».

Ακόμη, τόνισε ότι η προσφορά του πρώην Πρωθυπουργού και Προέδρου του ΠΑΣΟΚ, Κώστα Σημίτη «αναγνωρίζεται, ακόμη και από τους ορκισμένους ιδεολογικούς του αντιπάλους. Ο πρώην Πρωθυπουργός πρωταγωνίστησε στα μεγάλα έργα υποδομών, που άλλαξαν την εικόνα της χώρας, προώθησε βαθιές μεταρρυθμίσεις στο κοινωνικό κράτος, πέτυχε την ένταξη της Κύπρου στην Ε.Ε. και ενίσχυσε το κράτος δικαίου και τα θεσμικά αντίβαρα με την ίδρυση των ανεξάρτητων αρχών, τις οποίες όψιμα ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ προσποιείται πως υπερασπίζεται».

Στο όλο νόημα σχόλιό του, ο εκπρόσωπος τύπου του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ καταλήγει λέγοντας: «Επαναλαμβάνοντας τον χυδαίο λαϊκισμό κατά του ΠΑΣΟΚ, ο κ. Κασσελάκης αποδεικνύει ότι μέντοράς του είναι ο κ. Πολάκης».

Keywords
Τυχαία Θέματα