Ευάγγελος Αποστολάκης: Καλή η νέα κυβέρνηση – Για μένα το όριο στον ΣΥΡΙΖΑ είναι οι αυτοδιοικητικές εκλογές

«Καλή» χαρακτήρισε την νέα κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη ο Ευάγγελος Αποστολάκης, λέγοντας ακόμη ότι για τον ίδιο το όριο για το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης είναι οι αυτοδιοικητικές εκλογές και όχι οι Ευρωεκλογές όπως ανέφερε ο Αλέξης Τσίπρας.

«Η δικιά μου η άποψη είναι ότι το επόμενο βήμα και το όριο

πρέπει να είναι η επόμενη αναμετρηση. Οι αυτοδιοικητικες εκλογές είναι το επόμενο βήμα που πρέπει να σταθούμε με αξιοπρέπεια, μέχρι τότε θα πρέπει να έχουν κλείσει τα θέματα» είπε χαρακτηριστικά ο Ευάγγελος Αποστολάκης.

Για τον Αλέξη Τσίπρα σημείωσε ότι «είναι σαφές ότι δεν αμφισβητείται προς το παρόν» ενώ στο ερώτημα αν πρέπει να υπάρξει δεύτερος υποψήφιος για τη θέση του προέδρου o Ευάγγελος Αποστολάκης απάντησε πως «πάντα όταν κινείσαι σε τα πλαίσια της δημοκρατίας εναλλακτικές λύσεις πρέπει να υπάρχουν. Προς το παρόν δεν φαίνεται κάτι τέτοιο».

Μιλώντας στον ΣΚΑΪ τόνισε πως «θεωρώ ότι οι καλύτερες επιλογές που μπορούν να γίνονται, γίνονται για να έχει το καλύτερο αποτέλεσμα η χώρα. Κάθε κυβέρνηση κρίνεται από το αποτέλεσμα. Εκτιμώ ότι θα πάει πολύ καλά».

Σε δεύτερη ερώτηση, για το αν είπε ότι η κυβέρνηση είναι «καλή» ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ επέμεινε «βεβαίως» ξεκαθαρίζονταςότι «δεν έχω ούτε παρωπίδες ούτε κομματικές δεσμεύσεις. Θεωρώ ότι αυτό που είναι σωστό και είναι προς της σωστή κατεύθυνση πρέπει να λέγεται».

Σχολιάζοντας το αποτέλεσμα των εκλογών για τον ΣΥΡΙΖΑ ο Ευάγγελος Αποστολάκης είπε ότι «αφήνει μια αίσθηση πίκρας» υπογραμμίζοντας για τις διεργασίες που ξεκινούν στην Κουμουνδούρου ότι «αν δεν τρέξουν γρήγορα οι διαδικασίες δεν έχει νόημα».

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Keywords
Τυχαία Θέματα