Έλενα Ακρίτα: Κατηγόρησε την ΕΡΤ ότι δεν είχε νοηματική στο debate… ενώ είχε η ΕΡΤ3

Η υποψήφια στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ, Ελενα Ακρίτα, στράφηκε με ανάρτησή της στο facebook κατά της ΕΡΤ για το debate των πολιτικών αρχηγών.

Η Έλενα Ακρίτα έγραψε χαρακτηριστικά: «Εκεί στην ΕΡΤ δεν ντρέπεστε που δεν είχατε μετάφραση

στη νοηματική; Κύριε Κουβαρά τι χαμπάρια; #ντιμπειτ».

Σε σχόλιό του κάτω από την εν λόγω ανάρτηση ο δημοσιογράφος Βαγγέλης Λιακόγκονας ξεκαθάρισε ότι στην ΕΡΤ3 υπήρχε live διερμηνεία και στη νοηματική για άτομα με προβλήματα ακοής «καθ’ όλη τη διάρκειά του debate, διερμηνεία και στη νοηματική (μέσω της ΕΡΤ3), κάτι που είχε κιόλας επικοινωνηθεί -μέρες τώρα- με spots και δελτίο τύπου».

Η Έλενα Ακρίτα επανήλθε γράφοντας: «Δεν μιλάτε σοβαρά βέβαια; Είχατε διερμηνεία στην ΕΡΤ3 που την βλέπουν ελάχιστοι και όχι στο βασικό σας κανάλι όπου ήταν συντονισμένη η συντριπτική πλειοψηφία των τηλεθεατών σας. Με ποια λογική, αλήθεια; Θέλω να πω με ποιο γνώμονα κάνατε αυτή την επιλογή; Και πώς την επικοινωνήσετε τόσο επιτυχημένα που δεν το έμαθε κανείς;».

Ο Βαγγέλης Λιακογκόνας της απάντησε ξανά λέγοντας: «Μιλώ σοβαρά. Υπήρξε διερμηνεία στην ΕΡΤ3 πανελλαδικής εμβέλειας. Κάτι το οποίο είχε επικοινωνηθεί εγκαίρως με βομβαρδισμό spot και δελτίων τύπου. Κατά τα λοιπά δεν εργάζομαι για τον επικοινωνιακό σχεδιασμό της ΕΡΤ. Λυπάμαι αν δεν έφτασε παντού η πληροφορία. Ωστόσο διερμηνεία υπήρξε. Καλή σας μέρα και καλή επιτυχία εύχομαι!».

Τότε η Ελενα Ακρίτα του απάντησε: «Σας ευχαριστώ πολύ για τις ευχές. Απλώς προσπαθώ να κατανοήσω γιατί για τη διερμηνεία επελέγη η ΕΡΤ3 κι όχι η ΕΡΤ1 που είναι το κεντρικό δημόσιο κανάλι και έκανε περίπου 20% τηλεθέαση. Το ίδιο ντιμπέιτ πόσο έκανε στην ΕΡΤ3;».

Keywords
Τυχαία Θέματα