Εκπαιδευτικός καταγγέλλει υποψήφιο δήμαρχο στην Αττική ότι της απέσπασε 128.000 ευρώ

Μία 38χρονη εκπαιδευτικός κατήγγειλε ότι ο πρώην σύντροφός της με δόλο της απέσπασε συνολικά 128.000 ευρώ, για να τα επενδύσει, κάτι όμως που δεν έγινε ποτέ.

Ο καταγγελλόμενος ήταν υποψήφιος δήμαρχος της Αττικής που στις πρόσφατες δημοτικές εκλογές εξελέγη στο δημοτικό συμβούλιο της περιοχής του.

Οι δυο τους γνωρίστηκαν μέσω social media όπως υποστήριξε η 38χρονη. Εκείνος της έστειλε μήνυμα φιλίας στο Facebook

και οι δυο τους άρχισαν να μιλάνε και στην συνέχεια ανέπτυξαν ερωτική σχέση.

Ο 35χρονος σύντροφός της κατά τη διάρκεια της σχέσης τους, φέρεται να την έπεισε να επενδύσει τα χρήματά της σε προγράμματα του υπουργείου Ανάπτυξης, προκειμένου εκείνη να επιβραβευτεί οικονομικά. Τελικά, εκείνη πείστηκε και άρχισε να βάζει χρήματα σε τραπεζικούς λογαριασμούς που ο ίδιος της υποδείκνυε. Μέσα στα ποσά που έδωσε είναι και ένα καταναλωτικό δάνειο 3.000 ευρώ, που όπως υποστηρίζει ο ίδιος της είπε να το πάρει από την τράπεζα.

Η εκπαιδευτικός έχει καταθέσει μήνυση στον υποψήφιο δήμαρχο και η υπόθεση έχει πάρει πλέον τον δρόμο της δικαιοσύνης, ενώ όπως λέει ο συγκεκριμένος άνδρας είχε και μια γυναίκα συνεργό.

Η καταγγέλλουσα βρέθηκε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» στο Star λέγοντας μεταξύ άλλων:

Δέχθηκα κριτική από άτομα του χώρου μου. Με είπαν ηλίθια που με ξεγέλασε. Ακόμα δεν έχω σταθεί στα πόδια μου… Θέλω να ξεκαθαρίσω ότι δε βγαίνω με το πρόσωπό μου, γιατί στην παρούσα φάση της ζωής μου είμαι πάρα πολύ ευάλωτη».



Keywords
Τυχαία Θέματα
Εκπαιδευτικός, Αττική, 128 000,ekpaideftikos, attiki, 128 000