Έδεσε το «δίδυμο» Γεωργιάδη-Αγαπηδάκη

Κάποιοι, μόλις ανακοινώθηκε η υπουργοποίηση Γεωργιάδη προέτρεξαν προβλέποντας εσωτερικές «φουρτούνες» στο υπουργείο Υγείας σε σχέση με το πώς θα «δέσει» το δίδυμο Γεωργιάδη- Αγαπηδάκη.

Όμως, σύμφωνα με πληροφορίες, αυτό το υπουργικό δίδυμο τελικά όχι μόνο πορεύεται καλά ως προς την καθημερινότητα της συνεργασίας εντός υπουργείου αλλά παράγει και αποτελέσματα τα οποία φαίνονται στην καθημερινότητα.
Με το καλημέρα του νέου κυβερνητικού σχήματος  άλλωστε, διαχειρίστηκαν από κοινού τα νέα δεδομένα του κορωνοϊού.

Το «δόγμα Άδωνι»
Ο Άδωνις Γεωργιάδης ήδη από τις πρώτες μέρες στο υπουργείο αποτυπώνει το γνωστό του στίγμα και δόγμα που είτε συμφωνεί κάποιος είτε διαφωνεί, χαρακτηρίζεται από αποφασιστικότητα, ταχύτητα και τη θέληση να «σπάσει αυγά» φέρνοντας αποτελέσματα.

Κάπως έτσι απο αυτό που η αναπληρώτρια υπουργός είχε επισημάνει από παλιά και είχε δηλώσει μάλιστα πρόσφατα στο Open: «Όταν ήμουν στην Ιατρική Σχολή Αθηνών ως ερευνητική συνεργάτρια είχα συνεργαστεί σε επίπεδο συμβουλευτικό μαζί του και μου είχε κάνει εντύπωση το πόσο γρήγορα υλοποιούσε τις προτάσεις μας», φτάσαμε σήμερα στο “Εύγε στην Ειρήνη Αγαπηδάκη” του Άδωνι Γεωργιάδη.

Keywords
Τυχαία Θέματα