Δένδιας: Πάσχα με τους ακρίτες – Οφείλουμε να προστατεύουμε τα σύνορα της πατρίδας μας

Σε μία κίνηση υψηλού συμβολισμού ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Νίκος Δένδιας συνοδευόμενος από τους Αρχηγούς ΓΕΕΘΑ & ΓΕΣ, επισκέφθηκε νησίδες και νησιά του Αν. Αιγαίου.

Ο Νίκος Δένδιας βρέθηκε σε νευραλγικές στρατιωτικές φρουρές του Αρχιπελάγους, σε Κω, Φαρμακονήσι, Αγαθονήσι, Καλόλιμνο, ενώ στη συνέχεια μετέβη στην Πάτμο, την Ψέριμο, τους Λειψούς. Συνομίλησε με τοπικούς παράγοντες, κατοίκους των ακριτικών νησιών και μέλη της

Εθνοφυλακής.

Με κοινή υπουργική απόφαση 3 οπλίτες θητείας, πτυχιούχοι ιατρικής τοποθετήθηκαν στα Περιφερειακά Ιατρεία Φολεγάνδρου, Σύμης και Ανάφης με σκοπό την υγειονομική κάλυψη κενών ιατρικών θέσεων.

Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Δένδιας θα επισκεφθεί το Μεγάλο Σάββατο 4 Μαΐου και μεθαύριο, Κυριακή του Πάσχα 5 Μαΐου το νησιωτικό σύμπλεγμα της Μεγίστης.

Ο κ. Δένδιας θα επισκεφθεί φυλάκια της περιοχής ευθύνης της 95 Ανώτερης Διοίκησης Ταγμάτων Εθνοφυλακής, συνοδευόμενος από τον αρχηγό ΓΕΕΘΑ στρατηγό Δημήτριο Χούπη.

Θα παραστεί στην Ακολουθία της Αναστάσεως στον Ιερό Ναό Κωνσταντίνου και Ελένης στο Καστελλόριζο.

Την Κυριακή του Πάσχα, ο υπουργός Εθνικής ‘Αμυνας θα πραγματοποιήσει επίσκεψη στην πυραυλάκατο «Κρυσταλλίδης» στο λιμάνι της Μεγίστης ενώ στη συνέχεια θα συμμετέχει με τους αξιωματικούς και τους οπλίτες σε πασχαλινό γεύμα στο στρατόπεδο της Διοίκησης ‘Αμυνας Νήσου (ΔΑΝ) Μεγίστης.

Keywords
Τυχαία Θέματα