Χρήστος Κουτέλας: Το «τελευταίο αντίο» στο μοντέλο που «έφυγε» τόσο ξαφνικά-Σπάραξε η μητέρα του

Το «τελευταίο αντίο» στον αγαπημένο τους Χρήστο Κουτέλα  είπαν το μεσημέρι του Σαββάτου 30/07 στον Ιερό Ναό του Αγίου Τρύφωνα, στην Κηφισιά, φίλοι και συγγενείς του νεαρού μοντέλου, που-όπως όλα δείχνουν- «έφυγε» από ανακοπή καρδιάς, αν και περισσότερα θα δείξει η νεκροψία – νεκροτομή.

Υπενθυμίζεται, πως ο Χρήστος Κουτέλας πέθανε ξαφνικά την περασμένη Πέμπτη.

Τραγικές φιγούρες η μητέρα του, η οποία σπάραξε στην κηδεία του γιου της κι ο δίδυμος αδερφός του, που τον οδήγησε στην τελευταία του κατοικία.

Το βράδυ της περασμένης Πέμπτης, ο αδερφός του, Νίκος Κουτέλας ανακοίνωσε την τραγική είδηση με ένα σπαρακτικό μήνυμα στα social media.

Η ανάρτηση του Νίκου Κουτέλα στο Facebook:

«ΑΓΑΠΗΜΕΝΕ ΜΟΥ ΑΔΕΡΦΕ Ο ΠΟΝΟΣ ΜΟΥ ΔΕΝ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΤΑΙ Η ΨΥΧΗ ΜΟΥ ΕΓΙΝΕ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΝΑ ΚΛΑΙΝΕ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΣΕ ΕΙΔΑ ΝΕΚΡΟ..

ΠΡΟΣΕΥΧΟΜΟΥΝΑ ΙΚΕΤΕΥΑ ΤΗ ΠΑΝΑΓΙΤΣΑ ΜΑΣ ΝΑ ΣΟΥ ΔΩΣΕΙ ΛΙΓΗ ΖΩΗ ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΣΕ ΠΑΙΡΝΑ ΜΙΑ ΑΓΚΑΛΙΑ ΝΑ ΣΟΥ ΛΕΓΑ ΠΟΣΟ Σ ΑΓΑΠΑΩ ΚΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΜΑΙ ΔΙΠΛΑ ΣΟΥ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΟΠΩΣ ΤΟΣΟ ΧΡΟΝΙΑ !

ΑΧΩΡΙΣΤΟΙ ΗΜΑΣΤΑΝ ΑΠΟ ΤΗ ΚΟΙΛΙΑ ΤΗΣ ΜΑΝΑΣ ΜΑΣ ΣΤΟΝ ΙΔΙΟ ΣΑΚΟ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΘΡΑΝΙΟ ΣΕ ΧΑΡΕΣ ΚΑΙ ΛΥΠΕΣ ΜΑΖΙ ΤΩΡΑ ΓΙΑΤΙ? ΓΙΑΤΙ ?ΓΙΑΤΙ?? ΓΙΑΤΙ?? ΝΑ ΧΩΡΙΣΤΟΥΜΕ ????ΔΕΝ ΤΟ ΧΩΡΑΕΙ Ο ΝΟΥΣ ΜΟΥ !!!!

ΚΑΛΟ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ ΝΑ ΧΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΜΕ ΤΟ ΟΜΟΡΦΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΣΟΥ ΝΑ ΔΙΝΕΙΣ ΝΟΗΜΑ ΣΤΙΣ ΖΩΕΣ ΜΑΣ.

Σ ΑΓΑΠΩΩΩΩΩΩΩΩ ΑΔΕΡΦΕ ΜΟΥ»

«Έφυγες και με άφησες μισή»-Το σπαρακτικό μήνυμα της συντρόφου του

Συντετριμμένη και η σύντροφος του Χρήστου Κουτέλα, Μαρία, η οποία αδυνατεί να πιστέψει ότι ο αγαπημένος της έφυγε πρόωρα.

Η ίδια τόν αποχαιρέτησε, μοιράζοντας με τους διαδικτυακούς της φίλους μερικές από τις στιγμές που πέρασαν μαζί.

«Χρήστο Μου, μου έλεγες ότι θα είμαι για πάντα το κοριτσάκι σου, ότι κοντά μου ανθίζει η ψυχή σου… και η αγκαλιά σου “κουμπώνει” μονο με τη δικιά μου… μα τώρα έφυγες τόσο ξαφνικά και άφησες τη δικιά μου άδεια… ζωή μου… έφυγες τόσο σύντομα…. ψηλά στον Χριστούλη μας…» έγραψε σε ανάρτηση, στο προσωπικό της προφίλ στο Facebook.

Πάνω στη φωτογραφία ανέφερε :«Ψυχή μου δε θα είχες πετάξει τόσο νωρίς στους αγγέλους αν είχες μάθει να αγαπάς εσένα όσο αγαπούσες εμένα».

Keywords
Τυχαία Θέματα