Χριστίνα Σούζη: Καρέ καρέ το τρομακτικό της τροχαίο – «Είχα Άγιο, δοξάζω τον Θεό»

Η Χριστίνα Σούζη τρόμαξε άπαντες, καθώς λίγο έλλειψε να τραυματιστεί πάρα πολύ σοβαρά, μετά το τροχαίο που είχε την Τετάρτη (07/06).

Το αυτοκίνητο της μετεωρολόγου αναποδογύρισε και σύρθηκε ανάποδα στο δρόμο για δεκάδες μέτρα, με το σοκαριστικό βίντεο που έχει κυκλοφορήσει να «κόβει την ανάσα».

Σε αυτό, φαίνεται το όχημα της Χριστίνας Σούζη να κινείται στη μεσαία λωρίδα και μπροστά στη δεξιά ένα μαύρο τζιπ με χαμηλότερη ταχύτητα, με τα δύο οχήματα να συγκρούονται και αυτό που βρίσκεται η μετεωρολόγος

να ανατρέπεται και να σέρνεται με τον ουρανό στο δρόμο.

Την ίδια στιγμή, το μαύρο τζιπ φρενάρει και σε βίντεο από άλλη γωνία διακρίνεται το αυτοκίνητο να χτυπάει στα προστατευτικά κιγκλιδώματα και να ακινητοποιείται μπροστά από το φανάρι που υπάρχει στο σημείο.



«Είμαι ακόμα στο νοσοκομείο»

Η μετεωρολόγος του ΣΚΑΪ βρίσκεται ακόμη στο νοσοκομείο, όπως αποκάλυψε η ίδια στην εκπομπή Live News του MEGA, ωστόσο ευτυχώς η ζωή της δεν διατρέχει κίνδυνο.

Συγκεκριμένα, ανέφερε:

«Στο νοσοκομείο είμαι ακόμα, αρκετά καλύτερα. Έχω κάνει τις εξετάσεις, δεν έχει τίποτα, μόνο το πρόσωπό μου έχει. Σίγουρα πάντως θα είμαι εδώ γιατί πρέπει να συνεχίσω την ενδοφλέβια αντιβίωση.

Δοξάζω τον Θεό, τίποτα άλλο. Άγιο είχα».

Keywords
Τυχαία Θέματα