Αρπαγή 6χρονου στην Κηφισιά: Με εισαγγελική παραγγελία παύει ο συναγερμός Amber Alert

Με εισαγγελική παραγγελία, που δόθηκε σήμερα, Πέμπτη 26/05, παύει ο συναγερμός Amber Alert Hellas, που είχε εκδοθεί επίσης κατόπιν εισαγγελικής παραγγελίας στις 25/05/2022, για την εύρεση του μικρού Ραΐνερ Τζεΐσον Πέντερσεν.

Εκτός Ελλάδας ο 6χρονος Ράινερ

Σημειώνεται, πως ο 6χρονος Ράινερ βρίσκεται εκτός Ελλάδας,

μετά την αρπαγή του από το σπίτι όπου έμενε με τη μητέρα του, στην Κηφισιά.

Το αγόρι βρίσκεται στη Νορβηγία, σύμφωνα με τη δικηγόρο του πατέρα του, η οποία έλαβε email από Νορβηγό συνάδελφο της που της επιβεβαίωνε ότι το παιδί βρίσκεται στη Σκανδιναβική χώρα.

Κάπως έτσι, οι εκτιμήσεις αστυνομικών, αλλά και οι φόβοι της μητέρας του 6χρονου Ράινερ, ότι το παιδί το έχει αρπάξει ο πατέρας του μαζί με τον Ισλανδό θείο του και κατάφεραν να διαφύγουν στη Νορβηγία, φαίνεται να επιβεβαιώνονται.

Το αγόρι άρπαξε ένας άνδρας με κουκούλα από το σπίτι του στη Κηφισιά, την Τρίτη 24/05 το βράδυ, όπως κατέθεσε η γιαγιά του, η οποία δεν μπόρεσε να αντιδράσει.

Σύμφωνα με τις έρευνες των αστυνομικών αρχών, οι δύο άνδρες που από ό, τι φαίνεται είχαν σχεδιάσει με κάθε λεπτομέρεια την αρπαγή του παιδιού, διέφυγαν από το αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης, καθώς στην Μακεδονική πόλη εντοπίστηκε για τελευταία φορά το στίγμα του κινητών τους τηλεφώνων.



Keywords
Τυχαία Θέματα
Αρπαγή 6χρονου, Κηφισιά, Amber Alert,arpagi 6chronou, kifisia, Amber Alert