Απίστευτος διάλογος μεταξύ Καινούργιου-Μικρούτσικου! «Αν είχατε μικρότερη διαφορά ηλικίας, μπορεί να νόμιζα ότι είστε τσιμπημένοι» είπε ο Γκουντάρας

Έναν απίστευτο διάλογο γεμάτο υπονοούμενα είχαν σήμερα η Κατερίνα Καινούργιου και ο Ανδρέας Μικρούτσικος στον αέρα του Alpha.

Μετά την προβολή ενός αποσπάσματος από το χθεσινό επεισόδιο του Fame Story, ο παρουσιαστής γέλασε με την Κατερίνα Καινούργιου να λέει:

«Γιατί γελάς, Ανδρέα; Ανδρέα, πες. Μπορεί να λέω και βλακείες, τι να πω; Το ξέρω ότι δεν γελάει με μένα. Εγώ είμαι και πολύ ωραία, γιατί να γελάσει μαζί μου; Δεν με νοιάζει γιατί γέλασε, πάμε να τοποθετηθεί».

«Σε

νοιάζει αλλά δεν θέλεις να ακούσεις», σχολίασε ο Ανδρέας Μικρούτσικος με την παρουσιάστρια να του λέει τότε:

«Εγώ επειδή λέω την αλήθεια, θέλω να ακούω και την αλήθεια όσο σκληρή και να ‘ναι. Προτιμώ την αλήθεια από ένα καλογυαλισμένο ψέμα».

«Όλες οι εγκυκλοπαίδειες στη λέξη αυτοαναφορικός έχουν δίπλα τη φωτογραφία σου. Οπότε θέλεις να ασχοληθούμε με τον Fipster ή με εσένα;», της είπε τότε αιχμηρά ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

«Να μη σου πω καλύτερα σε ποια λέξη έχουν τη φωτογραφία σου… μπορεί να αρχίζει και από τ-ο-ξ», ανταπάντησε όλο νόημα η Κατερίνα Καινούργιου, με τους δύο να συμφωνούν ότι δεν αστειεύονται.

«Τι ωραίο παιχνίδι κάνετε μεταξύ σας; Αν είχατε μικρότερη διαφορά ηλικίας, μπορεί να νόμιζα ότι είστε και… τσιμπημένοι», σχολίασε με χιούμορ ο Γρηγόρης Γκουντάρας.

Δείτε το σχετικό βίντεο:



Keywords
Τυχαία Θέματα