Απίστευτο περιστατικό στο Αγρίνιο: Ο διεθνής διαιτητής Τάσος Σιδηρόπουλος κινήθηκε απειλητικά κατά ball boy!

Ένα απίστευτο περιστατικό συνέβη μετά τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου του Παναιτωλικός – ΠΑΟΚ στο Αγρίνιο, όταν ο διαιτητής Τάσος Σιδηρόπουλος καθώς κατευθύνθηκε με «απειλητικές» διαθέσεις προς μπολ μπόι που βρισκόταν λίγα μέτρα από την είσοδο των αποδυτηρίων.

Ο διεθνής διαιτητής ο οποίος βραβεύθηκε ως ο καλύτερος Έλληνας διαιτητής της περσινής σεζόν, προηγουμένως φέρεται να «έκλεισε» τα μάτια στο σπρώξιμο του Αουγκούστο

στον Κολοβό πριν ο Ολιβέιρα του ΠΑΟΚ στείλει τη μπάλα στα δίχτυα του Ανέστη για το 0-1, όπως διαμαρτύρονται οι γηπεδούχοι, με αποτέλεσμα να αποδοκιμάζεται από ολόκληρο το γήπεδο.

Καθώς κατευθυνόταν προς τα αποδυτήρια και αφού αρχικά κοντοστάθηκε περιμένοντας να αδειάσει η είσοδος/έξοδος, φαίνεται στο βίντεο που κατέγραψε ο γνωστός δημοσιογράφος της ΕΡΑ ΣΠΟΡ Δημήτρης Μαλισιώβας, να κατευθύνεται «απειλητικά» προς μπολ μπόι.

Οι ψυχραιμότεροι παρενέβησαν και απομάκρυναν τον διεθνή Έλληνα διαιτητή, ο οποίος ακόμη και αν προκλήθηκε από έναν ανήλικο, ανεπίτρεπτα για την τεράστια εμπειρία του, έχασε την ψυχραιμία του…

Δείτε το περιστατικό:


πηγή: agriniara.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα