Ανδρουλάκης: Αυτά που λέει ο Τσίπρας είναι όπλο για τον Μητσοτάκη – Εγώ δεν αποκλείω καμία συνεργασία, αλλά μόνο με ισχυρό ΠΑΣΟΚ

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής Νίκος Ανδρουλάκης σε συνέντευξή του στο κεντρικό δελτίο του ALPHA, το απόγευμα της Τρίτης (16/05) τάχθηκε αναφανδόν κατά ενός ενδεχομένους συμμετοχής του σε «κυβέρνηση ειδικού σκοπού» με τον Αλέξη Τσίπρα.

«Αυτά που λέει ο κ. Τσίπρας

είναι όπλο για τον Μητσοτάκη. Δεν αφορούν μια ολιστική ατζέντα για τα θέματα της χώρας. Ουσιαστικά αυτά κάνουν τον Τσίπρα χορηγό του κυρίου Μητσοτάκη.

Αν υπήρχε αξιόπιστη αντιπολίτευση, η κυβέρνηση Μητσοτάκη θα ήταν παρελθόν με όλα αυτά που έχουν γίνει και με την οικονομία σε δεινή θέση. Με τη στάση αυτή του Τσίπρα, ο Μητσοτάκης βγαίνει από τη δύσκολη θέση.

Εγώ δεν αποκλείω καμία συνεργασία, αλλά θέτω συγκεκριμένο πλαίσιο για αυτή τη συνεργασία», ανέφερε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε:

«Ένα ισχυρό ΠΑΣΟΚ είναι αυτό που μπορεί να θέσει την ατζέντα».

Παράλληλα αναφέρθηκε στον Ανδρέα Παπανδρέου και απευθυνόμενος στον κ. Τσίπρα παρατήρησε ότι «δεν μπορεί να είναι εκμεταλλεύσιμο προϊόν από αυτούς που που μιλούν για δήθεν θεωρίες περί Πρεσπών του Αιγαίου. Δεν πάνε μαζί ο Ανδρέας Παπανδρέου και το πατριωτικό ΠΑΣΟΚ με τις Πρέσπες του Αιγαίου.

Δεν πάει ο Ανδρέας Παπανδρέου και του πατριωτικό λαογέννητο κίνημα με τις επικίνδυνες θεωρίες ότι στη θάλασσα δεν υπάρχουν σύνορα.

Αφήστε λοιπόν ήσυχο στην ιστορία τον ιδρυτή μας τον ιστορικό ηγέτη, Ανδρέα Παπανδρέου. Δεν έχει σχέση ο πολιτικός αυτός γίγαντας με τους επικίνδυνους τυχοδιωκτισμούς σας».

Εξάλλου, «καρφώνοντας» και τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη ανέφερε πως «τις τελευταίες ώρες κοντεύω να σκάσω από τη στεναχώρια μου μετά τις δηλώσεις του κ. Μητσοτάκη ότι δεν έχει να πει τίποτα με το ΠΑΣΟΚ.

Κύριε Μητσοτάκη εγώ και όλοι μαζί όλοι οι δημοκράτες προοδευτικοί πολίτες δεν έχουμε να πούμε τίποτα μαζί σας».

«Τι έχουμε να πούμε με τον πρωταθλητή των απευθείας αναθέσεων, τον πρωταθλητή των μετακλητών, τον πρωταθλητή της εκτεταμένης διαφθοράς, τι έχουμε να πούμε με τον πρωταθλητή των ανισοτήτων, τον πρωταθλητή του αφελληνισμού της Ελληνικής οικονομίας», αναρωτήθηκε και πρόσθεσε ότι «το ΠΑΣΟΚ δεν θα γίνει δεκανίκι κανενός».

Σφοδρή επίθεση εξαπέλυσε στον Αλέξη Τσίπρα λέγοντας πως «η κυβέρνηση του, την περίοδο 2015-2019 είναι το μόνο σωσίβιο του κ. Μητσοτάκη».

«Από την άλλη ο κ. Τσίπρας δεν μπορεί να αρθρώσει τη λέξη ΠΑΣΟΚ και μας κάνει μαθήματα Ιστορίας», σημείωσε χαρακτηριστικά.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Ανδρουλάκης, Αυτά, Τσίπρας, Μητσοτάκη – Εγώ, ΠΑΣΟΚ,androulakis, afta, tsipras, mitsotaki – ego, pasok