Ανδρέας Βροντάκης: «Οργώνει» τις γειτονιές του Πειραιά και ετοιμάζει μεγάλη προεκλογική ομιλία στις 15 Μαΐου

Κλιμακώνει την προεκλογική του εκστρατεία για τις εκλογές της 21ης Μαΐου ο Ανδρέας Βροντάκης, που είναι υποψήφιος με το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ στην Α’ Πειραιά και Νήσων, με ορίζοντα την μεγάλη προεκλογική ομιλία του στις 15 Μαΐου.

Ειδικότερα, ο Ανδρέας Βροντάκης

πραγματοποιεί την κεντρική του ομιλία πριν τις εκλογές, την Δευτέρα 15 Μαΐου, στις 19.00, στον Πειραϊκό Σύνδεσμο, στην Οδό Καραϊσκου 104.

Έμπειρο στέλεχος της Παράταξης, ο υποψήφιος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ στην Α’ Πειραιά και Νήσων, όλο αυτό το διάστημα, «όργωσε» τις γειτονιές του Πειραιά, αφουγκραζόμενος τις αγωνίες και τα προβλήματα των κατοίκων της, που «ζητούν λύσεις ώστε να γίνουν οι ζωές μας ανθρώπινες».

Προερχόμενος, άλλωστε, από την κοινωνία και γέννημα – θρέμμα της περιοχής, ο Ανδρέας Βροντάκης γνωρίζει καλά τα μειονεκτήματα όπως και προτερήματά της.

«Τα προβλήματα του εμπορικού κόσμου, η περιβαλλοντική επιβάρυνση (…) το λιμάνι που θα πρέπει να λειτουργεί ανταποδοτικά για τη πόλη», είναι κάποια από αυτά, όπως λέει ο ίδιος.

Ποιος είναι ο Ανδρέας Βροντάκης

Ο ίδιος γεννήθηκε στο Ρέθυμνο το 1959 και δύο χρόνια αργότερα μετακόμισε με την οικογένειά του στον Πειραιά όπου συνεχίζει να ζει μέχρι σήμερα.

Εκεί γεννήθηκε και μεγάλωσε και ο γιός του που σήμερα είναι πτυχιούχος Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών του Πανεπιστημίου Αθηνών.

Από το 1984 ο ο Ανδρέας Βροντάκης ασκεί το επάγγελμα του εκτελωνιστή και διατηρεί εκτελωνιστικό γραφείο στο Πειραιά.

Από το 1986 είναι μέλος του ΠΑΣΟΚ ενώ το χρονικό διάστημα 1994-1998 είχε εκλεγεί σύμβουλος της Β΄ Κοινότητας Δήμου Πειραιά και Ταμίας Αθλητικού Οργανισμού Δήμου Πειραιά.

Την πενταετία 2000-2005 διατέλεσε Πρόεδρος Εθνικού Γυμναστηρίου Πειραιά.

Τη διετία 2002-2004 ο ο Ανδρέας Βροντάκης εξελέγην Πρόεδρος Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Ιωνειδίου Λυκείου Πειραιά.

Ακόμη, από το 2004 έως το 2006 υπήρξε μέλος Δ.Σ. Κ.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ.

Το χρονικό διάστημα 2004-2011 ο ο Ανδρέας Βροντάκης διετέλεσε Πρόεδρος Φιλοτελικής Εταιρείας Πειραιά.

Το 2008 εκλέχθηκε οργανωτικός γραμματέας της οργάνωσης ΠΑΣΟΚ εκτελωνιστών.

Από τον Ιούνιο του 2011 έως το 2020 ήταν Πρόεδρος του Συλλόγου Εκτελωνιστών Πειραιώς–Αθηνών και Μέλος του Δ.Σ της Ομοσπονδίας Εκτελωνιστών της Ελλάδας.

Επίσης, από το 2011 έως 2021 ήταν μέλος του Εμποροβιομηχανικού Επιμελητηρίου Πειραιά και στο χρονικό διάστημα 2012-2014 ήταν και Αντιπρόεδρος της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Εκτελωνιστών I.F.C.B.A .

Το 2015 ο Ανδρέας Βροντάκτης ήταν υποψήφιος βουλευτής ΠΑΣΟΚ στην Α΄ ΠΕΙΡΑΙΑ και ΝΗΣΩΝ και στις δύο εκλογικές αναμετρήσεις.

Το 2019, κατέβηκε υποψήφιος ευρωβουλευτής, ενώ στις εθνικές εκλογές ήταν υποψήφιος στο Ρέθυμνο.

Το 2022 ο Ανδρέας Βροντάκης εξελέγη στην Κ.Π.Ε του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ.

Keywords
Τυχαία Θέματα