ΑΕΚ: «Εμπάθεια και κακοπιστία» όσα λέγονται για το γήπεδο

Πολλά σχόλια υπήρξαν χθες (16/10) όσον αφορά το γήπεδο της ΑΕΚ που φιλοξένησε τον αγώνα Ελλάδα-Ολλανδία 0-1 για τους προκριματικούς του EURO 2024.

Η εικόνα του αγωνιστικού χώρου αλλά και του άδειου «πετάλου» έγιναν αντικείμενο συζήτησης, γεγονός που προκάλεσε και την αντίδραση της ΠΑΕ ΑΕΚ που σε σχετική ανακοίνωσή της τονίζει:

«Ακούμε από χθες το βράδυ διάφορά πράγματα με

αφορμή το παιχνίδι της Εθνικής και κατηγορίες κατά της ΑΕΚ. Για όλα τα θέματα υπάρχουν απαντήσεις, οι πιο σημαντικές έχουν δοθεί ήδη, αλλά προφανώς έχει σημασία να δίνονται κι από πλευράς ΑΕΚ απ’ ότι φαίνεται. Χρειάζεται πολύ μεγάλη κακοπιστία, πολύ μεγάλη δόση εμπάθειας και πολύ μεγάλη απέχθεια προς την αναζήτηση της αλήθειας για να βγαίνει και να λέει κάποιος πως δήθεν έχει επιβληθεί κλείσιμο του πετάλου από τους οργανωμένους της ΑΕΚ. Υπάρχει ήδη η ανακοίνωση της ΕΠΟ που εξηγεί τον λόγο και δημοσιεύονται ήδη σε ρεπορτάζ τα μέτρα της αστυνομίας για το συγκεκριμένο παιχνίδι».

Έτσι, οι πρωταθλητές επισημαίνουν ότι το «πέταλο» ήταν κλειστό κατόπιν συνεννόησης με την αστυνομία. Όσο για τα σπασμένα καθίσματα, από την στιγμή που στις συσκέψεις ασφαλείας που είχαν γίνει κάποιες μέρες πριν είχε αποφασιστεί να μείνουν κλειστές οι συγκεκριμένες θύρες, δεν κρίθηκε απαραίτητο να τα αντικατασταθούν ενόψει του αγώνα της Εθνικής.

«Θυμίζουμε εδώ πως το πέταλο είχε φιλάθλους στο παιχνίδι με την Ιρλανδία, αλλά αυτό δεν ενδιαφέρει όσους προπαγανδίζουν» υπογραμμίζεται χαρακτηριστικά.

Αναφορικά με το θέμα του χλοοτάπητα, η ΠΑΕ ΑΕΚ υποστήριξε ότι «… είχαν γίνει από τους αρμόδιους οι απαραίτητες μετρήσεις για το playability και δεν υπήρχε κανένα απολύτως πρόβλημα. Για το οπτικό κομμάτι είχαμε ενημερώσει καθώς ήταν αναπόφευκτο καθώς ήμασταν σε διαδικασία επανασποράς».

Keywords
Τυχαία Θέματα