Tα ζώδια του Σαββάτου 7 Οκτωβρίου

Οι αστρολογικές όψεις και προβλέψεις για τα ζώδια σήμερα Σάββατο 07 Οκτωβρίου 2023.

Η Σελήνη παραμένει στον Καρκίνο επηρεάζοντας ψυχολογικά τα ζώδια του Παρορμητικού Σταυρού (Κριός, Καρκίνος, Ζυγός, Αιγόκερως).

Η διάθεσή μας κατά τη διάρκεια της ημέρας είναι πιθανό να έχει σκαμπανεβάσματα καθώς η κυκλοθυμία

καθορίζει τον τρόπο συμπεριφοράς μας. Οικογενειακές υποθέσεις έρχονται στην επιφάνεια και δεν αποκλείεται να μας φορτίσουν συναισθηματικά. Τραύματα και απωθημένα του παρελθόντος δεν επιτρέπουν να λειτουργήσουμε λελογισμένα σε ζητήματα που προκύπτουν.

Είναι απαραίτητο να δείξουμε εγκράτεια και να αφήσουμε στο περιθώριο εξάρσεις και συναισθηματική υπερχείλιση που δεν μας επιτρέπουν να έχουμε ξεκάθαρη σκέψη και αντίληψη των πραγμάτων. Συναισθηματικά, η ανάγκη να βρεθούμε με τον άνθρωπό μας είναι εντονότερη από ποτέ. Καλό είναι να διαμορφώσουμε ένα ρομαντικό περιβάλλον για δύο μέσα στο οποίο μπορούν να εκφραστούν τα συναισθήματα. Επιβάλλεται όμως να μην παρασυρθούμε σε παιχνίδια εξουσίας που μπορεί να δυναμιτίσουν την ατμόσφαιρα.

Το μεσημέρι η Σελήνη σχηματίζει εξάγωνο με τον Ουρανό από τον Ταύρο δίνοντας την δυνατότητα να πετύχουμε τις καλύτερες δυνατές συμφωνίες σε θέματα ακίνητης περιουσίας. Πρωτότυπες ιδέες και προτάσεις ενθουσιάζουν και αποδίδουν σημαντικά οφέλη.

Το απόγευμα το τρίγωνο της με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύες χαρίζει ενσυναίσθηση, κατανόηση και διάθεση για συγχώρεση. Συζητήσεις στο οικογενειακό περιβάλλον μπορεί να εξελιχθούν ιδανικά, αρκεί να εμπιστευτούμε το ένστικτο μας και να μην παρασυρθούμε από ψευδαισθήσεις και αυταπάτες σε λανθασμένες επιλογές. Παλιότερα λάθη συγχωρούνται και μένουν στο περιθώριο αφού θέλουμε να προχωρήσουμε και να θεμελιώσουμε σχέσεις που μας ικανοποιούν.

Προσοχή θα πρέπει να δείξουμε τις βραδινές ώρες με το τετράγωνο της Σελήνης με τον Άρη από τον Ζυγό. Ένταση και οξυθυμία είναι πιθανό να δυναμιτίσουν την ατμόσφαιρα σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο προκαλώντας έντονες συγκρούσεις με συνεργάτες και σύντροφο. Οφείλουμε να συγκρατήσουμε τη νευρικότητα για να μην πυροδοτήσουμε αρνητικές εξελίξεις σε σχέσεις που έχουν σημαίνοντα σημασία στη ζωή μας.

Η αντίθεση της Σελήνης λίγο πριν τα μεσάνυχτα με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω αναδεικνύει παιχνίδια εξουσίας και χειρισμού στο οικογενειακό περιβάλλον που μπορεί να οδηγήσουν σε ακραίες καταστάσεις. Ας αποφύγουμε σημαντικές συζητήσεις ώστε να μην προκληθούν σφοδρές αντιπαραθέσεις που θα πλήξουν την οικογένεια.

πηγή: myastro.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα