Tα ζώδια της Τρίτης

Τα ζώδια σήμερα Τρίτη 09 Μαΐου 2023 με ημερήσιες προβλέψεις στο πιο έγκυρο ωροσκόπιο, με βάση τις αστρολογικές όψεις της ημέρας.

Η σύνοδος του Ήλιου με τον Ουρανό στον Ταύρο δονεί τα ζώδια του Σταθερού Σταυρού

(Ταύρος, Λέων, Σκορπιός, Υδροχόος).

Με την Σεληνιακή Έκλειψη να είναι πια παρελθόν αλλά να κάνει ακόμα αισθητή την επιρροή της οι συνθήκες είναι έντονες και δεν αποκλείεται να υπάρξουν αιφνιδιαστικά γεγονότα που θα αλλάξουν τα δεδομένα σε επίπεδο ασφάλειας και σταθερότητας.

Άμεσα επηρεάζονται οι υλικές και συναισθηματικές μας ανάγκες καθώς δεν αποκλείεται να αντιληφθούμε πως ήρθε η στιγμή να κάνουμε την προσωπική μας επανάσταση και να ξεπεράσουμε αντιλήψεις και νοοτροπίες που πια δεν εξυπηρετούν την εξέλιξή μας.

Οικονομικά, πιθανό είναι να ανατραπούν συμφωνίες και συναλλαγές προκαλώντας αναστάτωση και νευρικότητα. Ας αξιοποιήσουμε την συγκεκριμένη συγκυρία για να επαναπροσδιορίσουμε την στάση μας απέναντι στην ύλη αποφεύγοντας να πάρουμε ρίσκα που μπορεί να οδηγήσουν σε οικονομικά προβλήματα.

Αισθηματικά, πιθανό είναι να γίνουμε επιθετικοί απέναντι στον άνθρωπό μας συνειδητοποιώντας τις ουσιαστικές μας ανάγκες. Καλό είναι όμως να μην οδηγήσουμε την σχέση μας στα άκρα γιατί το πιθανότερο είναι να υπάρξει ρήξη που θα δρομολογήσει σημαντικές εξελίξεις στην προσωπική μας ζωή.

Η Σελήνη μετακινείται στον Αιγόκερω, στο ζώδιο της αδυναμίας της. Επικεντρώνουμε την προσοχή μας σε επαγγελματικές επιλογές και σε ότι αφορά την κοινωνική καταξίωση. Επιδιώκουμε να προβληθούν με στο περιβάλλον της καριέρας καθώς αποζητάμε την αναγνώριση των προσπαθειών και των κόπων μας.

Φιγούρες εξουσίας και ανώτεροι θα στηρίξουν κάθε μας προσπάθεια καθώς εμπιστεύονται τις επιλογές μας.

Τα ξημερώματα σχηματίζει αντίθεση με την Αφροδίτη από τον Καρκίνο αναδεικνύοντας την ανάγκη διατήρηση των ισορροπιών σε επαγγελματικό και προσωπικό επίπεδο. Το πρωί το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Κρόνο από τους Ιχθύες μας δίνει την δυνατότητα να λειτουργήσουμε με αποφασιστικότητα και ψυχραιμία κλείνοντας υποθέσεις του παρελθόντος που ακόμα μας ταλαιπωρούν.

Μπορούμε να ξεπεράσουμε άγχη και ανασφάλειες με ιδανικό τρόπο αρκεί να μην εγκλωβιστούμε στον ορθολογισμό καθώς η ενσυναίσθηση είναι απαραίτητη για τις οποίες επιλογές μας.

Μετά το μεσημέρι η Σελήνη σε τρίγωνο με τον ανάδρομο Ερμή στον Ταύρο επαναφέροντας στο προσκήνιο οικονομικά ζητήματα και διεκδικήσεις. Καλό είναι να αξιοποιήσουμε την συγκεκριμένη συγκυρία ώστε να δρομολογήσουμε σχέδια που εκκρεμούν εδώ και καιρό και να καταφέρουμε στόχους που θα βελτιώσουν τις οικονομικές συνθήκες στη ζωή μας.

πηγή: myastro.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα
Τρίτης,tritis