Tα ζώδια της Τετάρτης 9 Νοεμβρίου

Οι αστρολογικές όψεις και προβλέψεις για τα ζώδια σήμερα Πέμπτη 09 Νοεμβρίου 2023.

Ο Ερμής μετακινείται στον Τοξότη βοηθώντας τα ζώδια του Μεταβλητού Σταυρού (Δίδυμοι, Παρθένος, Τοξότης, Ιχθύες) να εκφραστούν σε σημαντικούς τομείς της ζωής τους.

Βρίσκεται σε θέση αδυναμίας και αυτό δεν αποκλείεται να έχει

άμεση επιρροή στον τρόπο που επικοινωνούμε. Βλέπουμε τα πράγματα με αισιοδοξία, όμως υπάρχει η υπερβολή και η αμέλεια που μπορεί να μας οδηγήσουν σε λάθη και παραλείψεις.

Οφείλουμε λοιπόν να είμαστε προσεκτικοί στις οποίες υποχρεώσεις μας για να μην εκτεθούμε. Η επικοινωνία με πρόσωπα από το ευρύτερο περιβάλλον βελτιώνεται και αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να περνάμε ευχάριστα σε όποια παρέα και αν βρεθούμε.

Ταξίδια στο εξωτερικό και κοντινές αποδράσεις στην ύπαιθρο λειτουργούν ανανεωτικά και μας δίνουν την δυνατότητα να ξεφύγουμε από την ρουτίνα και την καθημερινότητα.

Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Κρόνο από τους Ιχθύες αναδεικνύει εμπόδια από το παρελθόν που δεν μας επιτρέπουν να προχωρήσουμε σε μελλοντικά σχέδια και συμφωνίες.

Είναι επιτακτική ανάγκη να αφήσουμε στο περιθώριο την επιφυλακτικότητα και την στενομυαλιά που δεν θα βοηθήσουν να αντιληφθούμε ποιες είναι οι καλύτερες δυνατές επιλογές για να ξεφύγουμε από τις δυσκολίες.

Ιδιαίτερη προσοχή θα πρέπει να δείξουμε σε συζητήσεις στις οποίες θα παραβρεθούμε γιατί είναι εύκολο να εγκλωβιστούμε στον δογματισμό και την απολυτότητα προκαλώντας υπερένταση στους γύρω μας.

Η Σελήνη παραμένει στην Παρθένο μέχρι το πρωί σχηματίζοντας αντίθεση με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύες, εξάγωνο με τον Ερμή από τον Σκορπιό και τρίγωνο με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω.

Οι συναισθηματικές εναλλαγές τις πρωινές ώρες είναι έντονες για αυτό είναι απαραίτητο να δείξουμε ψυχραιμία αφουγκραζόμενοι το ψυχικό σθένος και την αυτοπεποίθησή μας στον μέγιστο βαθμό.

Η μετακίνηση της στον Ζυγό αργότερα βοηθά να ξεφύγουμε από τις αυξημένες υποχρεώσεις και να στραφούμε στις προσωπικές και επαγγελματικές σχέσεις. Αποζητάμε την ισορροπία και την αρμονία με τα πρόσωπα που παίζουν κομβικό ρόλο στη ζωή μας. Είναι εύκολο όμως να λειτουργήσουμε υποχωρητικά έναντι των προσωπικών μας αναγκών.

Η σύνοδος της με την Αφροδίτη αναδεικνύει με έμφαση την κοινωνικότητα και την εξωστρέφεια. Νέα πρόσωπα δεν αποκλείεται να κεντρίσουν την προσοχή μας καθώς το φλερτ απογειώνεται και η γοητεία μας δεν μπορεί να αφήσει κανέναν αδιάφορο.

πηγή: myastro.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα
Τετάρτης 9 Νοεμβρίου,tetartis 9 noemvriou