Tα ζώδια της Τετάρτης 24 Μαΐου

Πώς θα είναι η μέρα σου; Τι προβλέπουν τα ζώδια;

ΚΡΙΟΣ: Το σπίτι και ο χώρος του, η οικογένεια και τα θέματά της, σήμερα, στο προσκήνιο για συζήτηση και λύσεις. Επί τάπητος όλα τα ενδοοικογενειακά θέματα. Ευτυχώς η διάθεσή σας είναι καλή.

ΤΑΥΡΟΣ: Επικοινωνίες, μετακινήσεις και κάποιοι από τα συγγενικά σας πρόσωπα χρειάζονται την ιδιαίτερη προσοχή σας σήμερα. Eχετε να λαμβάνετε χρήματα από τον επικοινωνιακό τομέα.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Η οικονομική σας πολιτική δεν είναι συνετή. Χρειάζεται να κάνετε κάτι για να επανέλθει η ισορροπία, ειδάλλως θα προβληματιστείτε μακροπρόθεσμα. Η ακίνητη

περιουσία στο προσκήνιο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Αναρωτιέστε αν αυτά που αισθάνεστε είναι διαισθήσεις ή απλά φόβοι και σκέψεις. Δεν θα είστε σε θέση να ξεχωρίσετε τι είναι τι, αν δεν τελειώσει η μέρα και συμβούν γεγονότα.

ΛΕΩΝ: Εντονο το ψυχολογικό παρασκήνιο, σας αποσπά την προσοχή με μακάβριες σκέψεις και ματαιοδοξία. Να είστε υπομονετικοί, όλα αυτά θα περάσουν με την πάροδο ενός διημέρου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Εχετε αποφασίσει να κάνετε ένα ξεκαθάρισμα ανάμεσα στους φίλους και τους γνωστούς σας και ίσως αυτό δυσαρεστήσει κάποιους. Δεν θα αποφύγετε την οριστική ρήξη με κάποια πρόσωπα

ΖΥΓΟΣ: Θεωρείτε ότι είστε αδικημένοι στον επαγγελματικό τομέα, καθώς αυτά που περιμένετε να σας αναγνωριστούν δεν αναγνωρίζονται. Ασχετα με το αν έχετε δίκιο ή άδικο, απευθυνθείτε στους ανωτέρους για εξηγήσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Ενδείκνυται για σήμερα μια μικρή απόδραση σε έναν προορισμό της αρεσκείας σας. Επίσης, ευνοούνται νομικά θέματα και σπουδών, αλλά και τα επιμορφωτικά ταξίδια.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Συνειδητοποιείτε ότι δεν αρκεί να είστε απλά ερωτικοί ως προς την προσέγγισή σας, αλλά πρέπει και να εκφράζεστε συναισθηματικά. Η ημέρα περιλαμβάνει όμορφες ερωτικές στιγμές.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Οι σχέσεις επί τάπητος. Συνεργασίες ή σχέσεις, που έχουν χάσει την ισορροπία τους, έρχονται στο τραπέζι για συζήτηση και επεξεργασία. Μια επαγγελματική συμφωνία κλείνει με ευνοϊκούς όρους.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Για όποιο πρόβλημα υγείας σας απασχολεί μπορείτε να κατηγορήσετε την κακή σας ψυχολογία. Το άγχος, στο στρες και η εσωτερική ένταση βρίσκει διέξοδο σε διάφορα ψυχοσωματικά.

ΙΧΘΥΕΣ: Συναισθηματική έξαρση που προκαλείται από μία ξαφνική νέα γνωριμία, που καταφέρνει να σας ξεσηκώσει ευχάριστα και ρομαντικά. Ολη σας η δημιουργικότητα κατευθύνεται στον καινούργιο έρωτα.

πηγή: eleftherostypos.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα
Τετάρτης 24 Μαΐου,tetartis 24 maΐou