Tα ζώδια της Τετάρτης 13 Σεπτεμβρίου

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για σας σήμερα. Πώς θα είναι η μέρα σου; Τι προβλέπουν τα ζώδια;

ΚΡΙΟΣ: Η ημέρα δεν ενδείκνυται για σοβαρές αποφάσεις, που αφορούν κυρίως τα επαγγελματικά και οικονομικά σας. Πρόκειται να λειτουργήσετε εν θερμώ και οι επιλογές σας θα είναι εντελώς λάθος. Υπομονή μέχρι αύριο, που θα περάσει η διέλευση αυτή.

ΤΑΥΡΟΣ: Θα έχετε την τάση να αγκιστρώνεστε από τους φίλους σας και να νιώθετε εξαρτημένοι από τις δικές τους επιθυμίες και ανάγκες. Ανάμεσα

στις πολλές φιλικές επαφές που θα έχετε θα κάνετε και κάποιες καινούριες γνωριμίες, που θα σας φανούν χρήσιμες σε όλα τα επίπεδα.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Ο έντονος συναισθηματισμός σας διαχέεται και στην επαγγελματική σας δράση. Θα νιώσετε έντονα την ανάγκη να αφήσετε τον εαυτό σας ελεύθερο να εκφράσει τις ιδέες αλλά και τη δημιουργικότητά του, απαλλαγμένος από κάθε επιτήδευση. Γι’ αυτό και σας περιμένει η επιτυχία και η αναγνώριση.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Δεν θα πρέπει να δώσετε σημασία στις τάσεις φυγής που μπορεί να σας δημιουργηθούν, ίσως γιατί η ρουτίνα της καθημερινότητας έχει γίνει πολύ φορτική. Αποφασίζετε να κάνετε ένα ταξίδι ή να συναντήσετε αγαπημένα πρόσωπα που έχετε παραμελήσει εδώ και καιρό.

ΛΕΩΝ: Ενας παράξενος πεσιμισμός, μια απαισιοδοξία σήμερα, σας ωθεί να κάνετε σκέψεις απαγορευμένες και ίσως μακάβριες. Δεν θα μπορέσετε εύκολα να διαχειριστείτε αυτά τα συναισθήματα και η διάθεση και ο ψυχισμός σας θα «χαλάσουν».

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Θα δυσκολευτείτε αρκετά να πάρετε αποφάσεις χωρίς τη σύμφωνη γνώμη του συντρόφου για τα ερωτικά σας, ή των συνεργατών ή συνεταίρων για τα επαγγελματικά σας. Ακόμα κι αν οι ίδιοι δεν είναι σε θέση να σας δώσουν μια σωστή γνώμη, εσείς δεν πάτε πουθενά χωρίς αυτούς.

ΖΥΓΟΣ: Με δυσκολία λειτουργείτε κάτω από συνθήκες άγχους. Η πίεση σας χαλά τη διάθεση και δεν θέλετε να κάνετε τίποτα. Στυλώνετε τα πόδια αρνούμενοι να εξελίξετε την οποιαδήποτε κατάσταση. Μεγάλη συναισθηματική φόρτιση εξαιτίας ενός εργασιακού θέματος.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Εντονο πάθος και συναίσθημα. Ερωτική διάθεση και επιτυχία στη διεκδίκηση του αντικειμένου του πόθου σας. Ωστόσο, επειδή το πάθος εύκολα μπορεί να μετατραπεί σε κτητική διάθεση, με απαιτήσεις και τάσεις να εγκλωβίσετε το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει, δείξτε προσοχή και εγκράτεια.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Θα προτιμήσετε το σπίτι σας, τον προσωπικό σας χώρο, όπου νιώθετε ασφαλείς και προστατευμένοι. Οι φίλοι και όποιος τυχαίνει να σας αναζητά μπορεί να σας βρει εκεί, να κάνετε πράγματα που σας αρέσουν, στην ησυχία και την απομόνωση του δικού σας καταφυγίου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Δεν είστε σε θέση να επικοινωνήσετε με κανέναν σήμερα. Οι απόψεις που εκφράζετε είναι βασισμένες στις προσωπικές σας αντιλήψεις, οι οποίες είναι λανθασμένες, επομένως καθόλου αντικειμενικές. Παρεξηγήσεις και παρερμηνείες φέρνουν εντάσεις και διαπληκτισμούς.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Δυστυχώς, δεν θα καταφέρετε να αποφύγετε να ξοδέψετε ανεξέλεγκτα σήμερα καθώς η σχέση σας με την ύλη και τα χρήματα δεν είναι ξεκάθαρη. Σπαταλάτε με βάση το ένστικτο και τις παρορμήσεις της στιγμής, αδιαφορώντας για το αύριο και τις υποχρεώσεις σας.

ΙΧΘΥΕΣ: Η διάθεση της στιγμής θα είναι ο κατεξοχήν οδηγός σας σήμερα. Και καθώς η ανάγκη σας για προσοχή και ενδιαφέρον από τους άλλους είναι μεγάλη, πρόκειται να κάνετε ό,τι περνά από το χέρι σας για να σας προσέξουν. Ακόμα και να μεγαλοποιήσετε τις ανάγκες σας.

πηγή: eleftherostypos.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα