Tα ζώδια της Πέμπτης 8 Ιουνίου

Τα ζώδια σήμερα Πέμπτη 08 Ιουνίου 2023 με ημερήσιες προβλέψεις στο πιο έγκυρο ωροσκόπιο, με βάση τις αστρολογικές όψεις της ημέρας.

Η Σελήνη κινείται στον Υδροχόο κάνοντας αισθητή την επιρροή της στα ζώδια

του Σταθερού Σταυρού (Ταύρος, Λέων, Σκορπιός, Υδροχόος).

Η επικοινωνία κυριαρχεί καθώς η ανάγκη να εκφράσουμε σχέδια και απόψεις είναι εντονότερη από ποτέ. Προσεγγίζουμε πρόσωπα από το φιλικό περιβάλλον που μπορούν να αντιληφθούν τις αντιλήψεις και την ιδιοσυγκρασία μας.

Έχουμε την δυνατότητα να εντυπωσιάσουμε με τις πρωτοποριακές προτάσεις που καταθέτουμε και να συμπαρασύρουμε στο πλευρό μας όσους μπορούν να ταυτιστούν με τις κινήσεις μας. Ακόμα έχουμε την διάθεση να αφοσιωθούμε σε προσωπικούς και επαγγελματικούς στόχους που μας ιντριγκάρουν.

Με σταθερά και αποφασιστικά βήματα μπορεί να έρθουμε πιο κοντά από ποτέ στα όνειρά μας. Απαραίτητο είναι όμως να μην λειτουργήσουμε εγωκεντρικά και αλαζονικά απέναντι σε πρόσωπα που μπορεί να διαφωνούν με τις προτάσεις μας οδηγώντας την κατάσταση στα άκρα.

Αισθηματικά, οι κοινές δράσεις με τον σύντροφο φέρνουν πιο κοντά από ποτέ και μας δίνουν την ευκαιρία να λειτουργήσουμε σε απόλυτη αρμονία για ότι ενδιαφέρει και τους δυο μας.

Η Σελήνη τα ξημερώματα σχηματίζει αντίθεση με τον Άρη από τον Λέοντα δρομολογώντας ένα πρωινό που χρειάζεται να υπάρξει μέτρο και ισορροπία ώστε να αποφευχθούν οι εντάσεις. Καλό είναι να μην μπούμε σε διαδικασία αντιπαράθεσης με το σύντροφό μας που θα δυναμιτίσει την ατμόσφαιρα στη σχέση.

Αντίθετα είναι επιτακτική ανάγκη να βρούμε την χρυσή τομή στα πράγματα ώστε να προστατεύσουμε την αισθηματική μας ζωή από δύσκολες στιγμές και κόντρες.

Το μεσημέρι το τρίγωνο της με τον Ήλιο από τους Διδύμους χαρίζει αυτοπεποίθηση και σιγουριά για τον εαυτό μας. Έχουμε την δυνατότητα να προχωρήσουμε επαγγελματικά σε εμπορικές και επικοινωνιακές συμφωνίες που μας ενδιαφέρουν καθώς εντυπωσιάζουμε τους γύρω με τις προτάσεις και τα επιχειρήματά μας.

Παράλληλα, μας δίνεται η δυνατότητα να διασκεδάσουμε και να περάσουμε ευχάριστα με πρόσωπα από το κοντινό περιβάλλον που παίζουν σημαντικό ρόλο στη ζωή μας.

Ιδιαίτερα προσοχή θα πρέπει να δείξουμε αργά το βράδυ καθώς το τετράγωνο της με τον Ουρανό από τον Ταύρο πυροδοτεί συγκρουσιακές καταστάσεις με φιλικά πρόσωπα. Είναι εύκολο να γίνουμε εριστικοί και επιθετικοί και αυτόν εκ των οποίοι στον φιλικό περίγυρο με αρνητικά αποτελέσματα.

πηγή: myastro.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα