Tα ζώδια της Πέμπτης 13 Ιουλίου

Τα ζώδια σήμερα Πέμπτη 13 Ιουλίου 2023 με ημερήσιες προβλέψεις στο πιο έγκυρο ωροσκόπιο, με βάση τις αστρολογικές όψεις της ημέρας.

Η Σελήνη παραμένει στον Ταύρο μέχρι το πρωί επηρεάζοντας ιδιαίτερα τα ζώδια του Σταθερού Σταυρού

(Ταύρος, Λέων, Σκορπιός, Υδροχόος).

Το τετράγωνο που σχηματίζει μετά τα μεσάνυχτα με την Αφροδίτη στον Λέοντα αναδεικνύει εσωτερικές εντάσεις και το αίσθημα του ανικανοποίητου που μπορεί να μας διακατέχει στην προσωπική μας ζωή.

Είναι επιτακτική ανάγκη να κρατήσουμε χαμηλούς τόνους αποφεύγοντας να συγκρουστούμε με το ταίρι μας προχωρώντας τις συζητήσεις που δεν θα έχουν ευχάριστη κατάληξη. Το πρωί η Σελήνη σχηματίζει τρίγωνο με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω αναδεικνύοντας ψυχικό σθένος και διαίσθηση.

Είναι η καλύτερη δυνατή συγκυρία για να προχωρήσουμε σε οικονομικές συναλλαγές και συμφωνίες που θα αυξήσουν τα έσοδά μας. Παράλληλα το πάθος απογειώνεται δίνοντας μας την δυνατότητα να χαρούμενες στιγμές με το πρόσωπο που αγαπάμε.

Βαθύτερα συναισθήματα και σκέψεις έρχονται στην επιφάνεια και δημιουργούν τις καλύτερες συνθήκες ώστε να εκφραστούν ευαισθησίες, ανασφάλειες και σχέδια.

Η Σελήνη το πρωί μετά κινείται στους Διδύμους κάνοντας αισθητή την επιρροή της στα ζώδια του Μεταβλητού Σταυρού (Δίδυμοι, Παρθένος, Τοξότης, Ιχθύες). Όλα τα βλέμματα στρέφονται στην επικοινωνία καθώς απολαμβάνουμε να βρισκόμαστε με κοντινούς μας ανθρώπους ανταλλάσσοντας απόψεις.

Πληροφορίες και μετακινήσεις έρχονται στο προσκήνιο καθώς αλλάζουν την καθημερινότητα και μας ωθούν σε νέες εμπειρίες. Ιδιαίτερη προσοχή θα πρέπει να δείξουμε σε συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα και νευρικότητα που κάνουν την εμφάνισή τους και μπορεί να μας επηρεάσουν.

Μετά το μεσημέρι σχηματίζει τετράγωνο με τον Άρη από την Παρθένο εντείνοντας τον εκνευρισμό και τις απότομες αντιδράσεις. Είναι σημαντικό να κρατήσουμε την ψυχραιμία μας στον χώρο της δουλειάς ώστε να αποφευχθούν προβλήματα λόγω της νευρικότητας και της επιθετικότητας που μπορεί να καθορίσουν τις κινήσεις μας.

Λίγο πριν τα μεσάνυχτα η Σελήνη σχηματίζει τετράγωνο με τον Κρόνο στους Ιχθύες αναδεικνύοντας την απογοήτευση και την κατήφεια. Εμπόδια και καθυστερήσεις σε ότι αφορά το εμπόριο και την επικοινωνία ρίχνουν την ψυχολογία μας. Είναι επιτακτική ανάγκη να δείξουμε ψυχραιμία αποφεύγοντας να παρασυρθούμε σε ψυχολογικά μονοπάτια που θέλουν ας ταιριάζουν.

πηγή: myastro.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα