Tα ζώδια της Παρασκευής 21 Ιουλίου

Τα ζώδια σήμερα Παρασκευή 21 Ιουλίου 2023 με ημερήσιες προβλέψεις στο πιο έγκυρο ωροσκόπιο, με βάση τις αστρολογικές όψεις της ημέρας.

Η ένταση και οι δυσκολίες ξεπερνιούνται με όπλο την αισιοδοξία.

Η Σελήνη κινείται στην Παρθένο κάνοντας αισθητή την επιρροή της στα ζώδια

του Μεταβλητού Σταυρού (Δίδυμοι, Παρθένος, Τοξότης, Ιχθύες).

Η διάθεση να τακτοποιήσουμε καθημερινές υποθέσεις και τρέχοντα ζητήματα που απασχολούν στον χώρο της δουλειάς είναι εντονότερη από πότε. Απαιτούνται γρήγορες λύσεις και καλός προγραμματισμός ώστε να είμαστε αποτελεσματικοί και να ξεπεράσουμε κάθε δυσκολίες.

Σημαντικό είναι βέβαια να μην εγκλωβιστούμε στο άγχος και την ένταση που δεν θα μας επιτρέψουν να λειτουργήσουμε με ξεκάθαρη σκέψη και μυαλό.

Είναι επιτακτική ανάγκη να διοχετεύσουμε δημιουργικά την εσωτερική αναστάτωση που μας διακατέχει επικεντρωμένοι αποκλειστικά και μόνο σε ότι οφείλουμε να τακτοποιήσουμε. Η μέρα θα είναι αρκετά κουραστική για αυτό οφείλουμε να βρούμε στιγμές χαλάρωσης και ξεκούρασης που θα μας βοηθήσουν να κρατήσουμε το ενεργειακό επίπεδο σε καλή κατάσταση. Διατροφή και άσκηση λειτουργούν ευεργετικά για το σώμα και το μυαλό.

Η Σελήνη το πρωί σχηματίζει σύνοδο με τον Άρη και αντίθεση με τον Κρόνο από τους Ιχθύες αναδεικνύοντας σημαντικές δυσκολίες στον χώρο της δουλειάς και σε καθημερινές υποθέσεις που μας ενδιαφέρουν. Δεν αποκλείεται να νιώσουμε περιορισμένοι και εγκλωβισμένοι σε ότι αφορά τη δράση μας καθώς δεν είναι εύκολο να λειτουργήσουμε απελευθερωμένα σε ότι μας απασχολεί.

Οφείλουμε να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί ώστε να αποφύγουμε συγκρούσεις με ανώτερους και συναδέλφους στο χώρο της δουλειάς. Είναι προτιμότερο να λειτουργήσουμε συνετά και να φροντίσουμε να βρούμε λύσεις που θα μας απεγκλωβίσουν.

Μετά το μεσημέρι το τρίγωνο της Σελήνης με τον Δία στον Ταύρο μας βγάζει από αδιέξοδα και κατήφεια. Βλέπουμε με αισιοδοξία κάθε δυσκολία και λειτουργούμε αποφασιστικά σε όποιο εμπόδιο και καθυστέρηση.

Η ρουτίνα αλλάζει μορφή καθώς βρίσκουμε στιγμές και λύσεις που θα ομορφύνουν την καθημερινότητα. Η σχέση με το ταίρι μας βελτιώνεται φροντίζοντας να αλλάξουμε ζητήματα που μπορεί να προκαλούν ένταση και γκρίνια στη σχέση.

myastro.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα
Παρασκευής 21 Ιουλίου,paraskevis 21 iouliou