Tα ζώδια της Κυριακής 22 Οκτωβρίου

Τα ζώδια σήμερα Κυριακή 22 Οκτωβρίου 2023 με ημερήσιες προβλέψεις στο πιο έγκυρο ωροσκόπιο, με βάση τις αστρολογικές όψεις της ημέρας.

Ο Ερμής μετακινείται στον Σκορπιό κάνοντας αισθητή την επιρροή του στα ζώδια του Σταθερού Σταυρού

(Ταύρος, Λέων, Σκορπιός, Υδροχόος).

Είναι σημαντικό να αξιοποιήσουμε την συγκεκριμένη αστρολογική συγκυρία για να εκφράσουμε βαθύτερα συναισθήματα και φόβους που μπορεί να κρύβουμε μέσα μας. Οφείλουμε να αποφύγουμε την καχυποψία και την ανασφάλεια που δεν θα μας βοηθήσουν να σκεφτούμε ξεκάθαρα και να λειτουργήσουμε απρόσκοπτα σε οικονομικές και προσωπικές υποθέσεις.

Σε οικονομικό επίπεδο δεν αποκλείεται να προκύψουν συμφωνίες που σχετίζονται με τρίτους, κληρονομικά ζητήματα και επιχειρηματικές προτάσεις που θα κεντρίσουν το ενδιαφέρον μας.

Είναι επιτακτική ανάγκη να αφουγκραστούμε την διαίσθηση μας αφού είναι βέβαιο ότι θα μας βοηθήσει να αποφύγουμε παγίδες και λάθη. Στην προσωπική μας ζωή έντονη ανησυχία και ανασφάλειες είναι πιθανόν να πυροδοτήσουν κόντρες και αντιπαραθέσεις με το ταίρι μας.

Σκληρά λόγια και απολυτότητα θα τραυματίσουν την σχέση μας για αυτό είναι προτιμότερο να αποφύγουμε συγκρούσεις που μόνο προβλήματα θα δημιουργήσουν.

Η Σελήνη μέχρι το πρωί παραμένει στον Αιγόκερω και το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες τα ξημερώματα ενισχύει την ανάγκη να λειτουργήσουμε διαισθητικά και δημιουργικά στο επαγγελματικό περιβάλλον.

Το πρωί η σύνοδος της με τον Πλούτωνα αναδεικνύει τάσεις επιβολής και εξουσίας που μπορεί να προκαλέσουν συγκρούσεις με τους ανώτερους μας. Είναι προτιμότερο να κρατήσουμε χαμηλούς τόνους αποφεύγοντας να αντιπαρατεθούμε για να επιβάλουμε τις απόψεις μας.

Αργότερα περνάει στον Υδροχόο βοηθώντας μας να επικοινωνήσουμε με το φιλικό περιβάλλον και να περάσουμε ευχάριστα σε κοινές δράσεις και ασχολίες. Επαγγελματικοί και προσωπικοί στόχοι έρχονται στο προσκήνιο καθώς αναδεικνύεται η ανάγκη να προχωρήσουμε σε μία πορεία που θα έχει ως κατάληψη την επίτευξη των ονείρων μας.

Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ερμή από τον Σκορπιό αυξάνει τον εκνευρισμό και δεν αποκλείεται να μας ωθήσει σε συμπεριφορές που θα ενοχλήσουν έντονα το φιλικό περιβάλλον. Οφείλουμε να δείξουμε ψυχραιμία και να σκεφτόμαστε ενδελεχώς τι και πώς εκφράζουμε την κάθε άποψη μας.

Λίγο πριν τα μεσάνυχτα το τετράγωνο με τον Άρη από τον Σκορπιό απογειώνει την ένταση και μπορεί να ωθήσει σε σφοδρές συγκρούσεις με πρόσωπα που παίζουν πρωταγωνιστικό ρόλο στον φιλικό περίγυρο. Δείχνοντας ψυχραιμία και ωριμότητα θα καταφέρουμε να προστατεύσουμε σχέσεις που μας έχουν προσφέρει πολλά.

πηγή: myastro.gr

Keywords
Αναζητήσεις
Τυχαία Θέματα
Κυριακής 22 Οκτωβρίου,kyriakis 22 oktovriou