Tα ζώδια της Δευτέρας 30 Οκτωβρίου

Τα ζώδια σήμερα Δευτέρα 30 Οκτωβρίου 2023 με ημερήσιες προβλέψεις στο πιο έγκυρο ωροσκόπιο, με βάση τις αστρολογικές όψεις της ημέρας.

Η Σελήνη παραμένει στον Ταύρο μέχρι μετά το μεσημέρι δίνοντας λύσεις στα ζώδια της γης (Ταύρος, Παρθένος, Αιγόκερως) και του νερού (Καρκίνος, Σκορπιός, Ιχθύες).

Η

σύνοδος της με τον Ουρανό μετά τα μεσάνυχτα ενισχύει την ανάγκη να επαναστατήσουμε έναντι όλων αυτών που μας καταπιέζουν. Παρωχημένες νοοτροπίες και νόρμες μένουν πια στο παρελθόν, όμως οφείλουμε να μετριάσουμε την ένταση ώστε να μην υπάρξουν δονήσεις στην προσωπική μας ζωή.

Το πρωί σχηματίζει εξάγωνο με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύες ενισχύοντας τον συναισθηματισμό και την διαίσθηση. Μπορούμε να αφουγκραστούμε την εσωτερική μας φωνή ώστε να προχωρήσουμε σε οικονομικές επιλογές που μας ταιριάζουν.

Αισθηματικά, ρομαντισμός και έξαψη απογειώνουν τις αισθήσεις και μας φέρνουν πιο κοντά από ποτέ με το ταίρι μας.

Μετά το μεσημέρι η Σελήνη σε τρίγωνο με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω βοηθά να διεκδικήσουμε το καλύτερο δυνατό στην επαγγελματική μας ζωή. Διεισδυτικότητα και ψυχικό σθένος μας κατευθύνουν ιδανικά σε επαγγελματικές επιλογές που θα φέρουν την αναγνώριση και την κοινωνική καταξίωση.

Αργότερα, η Σελήνη περνάει στους Διδύμους δίνοντας μας την αίσθηση ότι ήρθε η στιγμή να επικοινωνήσουμε σκέψεις και συναισθήματα στο κοντινό μας περιβάλλον. Απολαμβάνουμε τις επαφές με τους γύρω μας και δεν αποκλείεται μέσω των συνομιλιών να βρούμε λύσεις σε ζητήματα που μας απασχολούν.

Επαγγελματικά, το εμπόριο και η επικοινωνία μας δίνουν την ευκαιρία να καταξιωθούν δούμε και να προχωρήσουμε σε συνεργασίες που θα αποδώσουν τα μέγιστα. Επίσης πιθανές είναι οι κοντινές μετακινήσεις και αποδράσεις που θα μας βοηθήσουν να ανανεωθούμε και να ξεφύγουμε από την στείρα καθημερινότητα.

Με το πέρασμα της στους Διδύμους σχηματίζει τετράγωνο με τον Κρόνο από τους Ιχθύες που μετριάζει προσωρινά την διάθεση για επικοινωνία. Υποθέσεις του παρελθόντος επανέρχονται στο προσκήνιο και δεν επιτρέπουν να απολαύσουμε στιγμές χαράς με τον στενό περίγυρό.

Σημαντικό είναι να μην εκφράσουμε δυσαρέσκεια και κατήφεια στους γύρω μας ρίχνοντας τους ευθύνες για ζητήματα που ακόμα μας ταλαιπωρούν. Ας αξιοποιήσουμε την συγκεκριμένη συγκυρία για να τακτοποιήσουμε υποθέσεις αποφεύγοντας να κλειστούμε στον εαυτό μας και να παρασυρθούμε από τον αρνητισμό και την απογοήτευση.

πηγή: myastro.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα
Δευτέρας 30 Οκτωβρίου,defteras 30 oktovriou