Tα ζώδια της Δευτέρας 29 Μαΐου

Οι αστρολογικές όψεις και προβλέψεις για τα ζώδια σήμερα Δευτέρα 29 Μαΐου 2023.

Η Σελήνη παραμένει στην Παρθένο μέχρι αργά το απόγευμα επηρεάζοντας κυρίως τα ζώδια του Μεταβλητού Σταυρού (Δίδυμοι, Παρθένος, Τοξότης, Ιχθύες).

Το εξάγωνο που

σχηματίζει τα ξημερώματα με την Αφροδίτη στον Καρκίνο μας δίνει την ευκαιρία να προχωρήσουμε με γοργά βήματα σε λύσεις που θα μας βοηθήσουν να απαλλαγούμε από το άγχος και τη νευρικότητα στον χώρο της δουλειάς.

Η κατανόηση και καλή διάθεση ομορφαίνουν το περιβάλλον και δημιουργούν τις καλύτερες δυνατές προϋποθέσεις ώστε να είμαστε αποτελεσματικοί και αξιόπιστοι.

Όμως οι συνθήκες αλλάζουν το μεσημέρι με την Σελήνη να σχηματίζει αντίθεση με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύες. Πιθανό είναι να υπάρξουν πρόσωπα που θα μας προσεγγίσουν προσπαθώντας να μας κατευθύνουν λανθασμένα.

Είναι σημαντικό να μην προχωρήσουμε το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα σε αποφάσεις που μπορεί να είναι μοιραίες για την επαγγελματική μας πορεία και την ακεραιότητά μας. Ιδιαίτερη προσοχή θα πρέπει να δείξουμε σε συνεργάτες και συναδέλφους που πιθανά εμπιστευόμαστε γιατί δεν αποκλείεται να μας απογοητεύσουν.

Αργά το βράδυ, η Σελήνη περνάει στον Ζυγό επικεντρώνοντας το ενδιαφέρον μας σε ότι αφορά σχέσεις και συνεργασίες. Είναι σημαντικό να αξιοποιήσουμε την συγκεκριμένη συγκυρία ώστε να κλείσουμε ζητήματα που μπορεί να προκάλεσαν αναταράξεις στις σχέσεις μας.

Μπορούμε να απολαύσουμε την πολυπόθητη ισορροπία, την αρμονία και τον ρομαντισμό στη ζωή μας. Η κοινωνικότητα και η εξωστρέφεια αυξάνονται καθώς επιδιώκουμε να βγούμε και να περάσουμε υπέροχα. Πιθανό είναι να υπάρξουν νέες γνωριμίες που θα οδηγήσουν σε μοναδικές και καθοριστικές σχέσεις στη ζωή μας.

Το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Πλούτωνα στον Υδροχόο αναδεικνύει την διαίσθηση και το πάθος που μπορούμε να βάλουμε σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο. Αναγνωρίζουμε τις ευκαιρίες σε επίπεδο συνεργασίας και έχουμε την δυνατότητα να κερδίσουμε τα μέγιστα από τις επιλογές μας.

Πάθος και αισθησιασμός απογειώνουν τις σχέσεις και βοηθούν να περάσουμε υπέροχα με το πρόσωπο που αγαπάμε. Έντονο καρδιοχτύπι και μοναδικές στιγμές θα μας φέρουν πιο κοντά από ποτέ.

πηγή: myastro.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα
Δευτέρας 29 Μαΐου,defteras 29 maΐou