Tα ζώδια της Δευτέρας 28 Αυγούστου

Τα ζώδια σήμερα Δευτέρα 28 Αυγούστου 2023 με ημερήσιες προβλέψεις στο πιο έγκυρο ωροσκόπιο, με βάση τις αστρολογικές όψεις της ημέρας.

Πως τα άστρα θα επηρεάσουν τα ζώδια σήμερα στα αισθηματικά και επαγγελματικά;

Επαγγελματικά ζητήματα κλείνουν με ένταση ενώ οι φίλοι έρχονται σε πρώτο πλάνο

Η

Σελήνη παραμένει στον Αιγόκερω μέχρι το απόγευμα επηρεάζοντας κυρίως τα ζώδια του Παρορμητικού Σταυρού (Κριός, Καρκίνος, Ζυγός, Αιγόκερως).

Το τρίγωνο που σχηματίζει τα ξημερώματα με τον ανάδρομο Ερμή στην Παρθένο δίνει την ευκαιρία να ξεκινήσουμε την ημέρα μας λύνοντας ζητήματα του παρελθόντος που μας απασχολούν στον επαγγελματικό χώρο.

Ευφάνταστες ιδέες μας χαρίζει το πρωί το τρίγωνο της με τον Ουρανό από τον Ταύρο που δεν αποκλείεται να αποφέρουν σημαντικά οικονομικά οφέλη. Είναι απαραίτητο να αξιοποιήσουμε κάθε πρωτότυπη πρόταση και πρωτοποριακή ιδέα που θα μας δώσει την ευκαιρία να αναδειχθούμε στον τομέα της καριέρας εντυπωσιάζοντας φιγούρες εξουσίας και συνάδελφοι.

Το μεσημέρι το εξάγωνο της Σελήνης με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύες χαρίζει φαντασία και δημιουργικότητα. Μετά το μεσημέρι η σύνοδος της με τον Πλούτωνα δεν αποκλείεται να αναδείξει βαθύτερους φόβους και ανασφάλειες.

Κόντρες και χειριστικά παιχνίδια μπορεί να δυναμιτίσουν την ατμόσφαιρα στον επαγγελματικό τομέα και να προκαλέσουν σημαντικά προβλήματα. Οφείλουμε να κρατήσουμε χαμηλούς τόνους αποφεύγοντας να συγκρουστούμε με πρόσωπα που παίζουν κομβικό ρόλο στον επαγγελματικό χώρο.

Το απόγευμα η Σελήνη περνάει στον Υδροχόο επικεντρώνοντας κυρίως το ενδιαφέρον μας στους φίλους και τις παρέες. Έχουμε την ανάγκη να αφήσουμε πίσω μας την σκληρή επαγγελματική πραγματικότητα και να βρεθούμε με πρόσωπα που μπορούν να κατανοήσουν τις αντιλήψεις και τις ιδέες μας.

Συζητήσεις, έξοδοι και διασκέδαση ομορφαίνουν το βράδυ και μας δίνουν την δυνατότητα να περάσουμε μοναδικά. Παράλληλα δεν αποκλείεται να μας κεντρίζει το ενδιαφέρον η ένταξη μας σε ομάδες και συλλογικές προσπάθειες που λειτουργούν υπέρ των αδυνάτων.

Το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Άρη από τον Ζυγό δημιουργεί τις καλύτερες δυνατές προϋποθέσεις ώστε να περάσουμε υπέροχα με το πρόσωπο που αγαπάμε και το φιλικό περιβάλλον. Κοινές προσπάθειες και δράσεις ανανεώνουν τη διάθεσή μας και μας βοηθούν να πάρουμε πρωτοβουλίες με δυναμικό τρόπο.

Νέα πρόσωπα μέσα από το φιλικό περιβάλλον δεν αποκλείεται να κεντρίσουν το ενδιαφέρον μας και να προκαλέσουν έντονα συναισθήματα που θα ανατρέψουν τα δεδομένα στην προσωπική μας ζωή.

myastro.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα