Tα ζώδια της Δευτέρας 13 Νοεμβρίου

Οι αστρολογικές όψεις και προβλέψεις για τα ζώδια σήμερα Δευτέρα 13 Νοεμβρίου 2023.

Η Νέα Σελήνη στον Σκορπιό που πραγματοποιείται στις 11:26 το πρωί προκαλεί έντονες δονήσεις κυρίως στα ζώδια του Σταθερού Σταυρού (Ταύρος, Λέων, Σκορπιός, Υδροχόος)

που είναι γεννημένοι στο τέλος του δευτέρου και τις αρχές του τρίτου δεκαημέρου.

Είναι μία έντονη αστρολογική συνθήκη που χρήζει ιδιαίτερης διαχείρισης καθώς τα Φώτα σχηματίζουν σύνοδο με τον Άρη και αντίθεση με τον Ουρανό από τον Ταύρο. Είναι εύκολο να μπούμε σε μία διαδικασία επιλογών και συμπεριφορών λόγω νευρικότητας και αιφνιδιασμών πού πιθανά να μην οδηγήσουν στην επιτυχία.

Είναι επιτακτική ανάγκη να συγκρατήσουμε τον θυμό και την καταπιεσμένη οργή που δεν μας επιτρέπουν να λειτουργήσουμε λελογισμένα και θα μας οδηγήσουν σε σπασμωδικές και επιθετικές συμπεριφορές που αργότερα θα μετανιώσουμε.

Ανατρεπτικές καταστάσεις θα επηρεάσουν την κρίση μας, οφείλουμε όμως να δείξουμε ρεαλιστική διάθεση και να ξεφύγουμε από τον παρορμητισμό που θα επηρεάσει αρνητικά οικονομικές συμφωνίες και προσωπική ζωή. Η αυτοσυγκράτηση και η ώριμη σκέψη είναι «κλειδιά» που οφείλουμε να αξιοποιήσουμε προς όφελός μας για να αποφύγουμε τα λάθη.

Το εξάγωνο του Ερμή από τον Τοξότη με την Αφροδίτη στον Ζυγό μπορεί να μας βοηθήσει καθώς έχουμε την δυνατότητα να περάσουμε ευχάριστα συζητώντας για πνευματικά και φιλοσοφικά ενδιαφέροντα που μας απασχολούν. Είναι προτιμότερο να διασκεδάσουμε με πρόσωπα που νιώθουμε ότι μπορούν να κατανοήσουν τις ανησυχίες μας.

Στην προσωπική μας ζωή έχουμε την δυνατότητα να εκφράσουμε σκέψεις για την σχέση μας που θα λειτουργήσουν βοηθητικά. Καινούργιες ιδέες θα ανανεώσουν την διάθεσή μας και θα αναζωογονήσουν την προσωπική μας ζωή. Η διασκέδαση και οι παρέες δεν αποκλείεται να μας φέρουν σε επαφή με νέες γνωριμίες που θα μας ενθουσιάσουν.

Ας αφήσουμε στο περιθώριο την ένταση και ας αφοσιωθούμε στην αγάπη που θα μας βοηθήσει να ισορροπήσουμε. Σε επαγγελματικό επίπεδο, σχέδια και συζητήσεις που σχετίζονται με το εξωτερικό ευνοούνται και δεν αποκλείεται να αποδώσουν σημαντικές συνεργασίες με αυξημένα οικονομικά οφέλη.

Καλό είναι να αξιοποιήσουμε προτάσεις που μπορεί να υπάρχουν σκεπτόμενοι το μέλλον και το τι μπορεί να αποδώσουν σε αυτόν τον σημαντικό τομέα της ζωής μας.

πηγή: myastro.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα
Δευτέρας 13 Νοεμβρίου,defteras 13 noemvriou