Tα ζώδια σήμερα Δευτέρα 3 Απριλίου

Τα ζώδια σήμερα Δευτέρα 03 Απριλίου 2023 με ημερήσιες προβλέψεις στο πιο έγκυρο ωροσκόπιο, με βάση τις αστρολογικές όψεις της ημέρας.

Η σκέψη και η επικοινωνία επικεντρώνονται σε υλικά και αισθηματικά ζητήματα.

Ο Ερμής περνάει στον Ταύρο επηρεάζοντας κυρίως τα ζώδια του Σταθερού Σταυρού

(Ταύρος, Λέων, Σκορπιός, Υδροχόος).

Η επικοινωνία και το μυαλό στρέφονται κυρίως σε ότι αφορά οικονομικές και συναισθηματικές υποθέσεις που έρχονται στην επιφάνεια και μας απασχολούν έντονα. Σε οικονομικό επίπεδο μας δίνεται η δυνατότητα να προχωρήσουμε σε συμφέρουσες συμφωνίες και διακανονισμούς που μπορούν να μας δώσουν σημαντικές ανάσες.

Παράλληλα θα υπάρξουν ευκαιρίες που θα οδηγήσουν στην διεύρυνση των οικονομικών δυνατοτήτων μας και στην βελτίωση του προϋπολογισμού μας. Σε αισθηματικό επίπεδο έχουμε την δυνατότητα με λογική και ωριμότητα να διαχειριστούμε κατάσταση στην προσωπική μας ζωή.

Πιθανό είναι όμως να εγκλωβιστούμε στο πείσμα και την αδιαλλαξία κάποιες στιγμές, κάτι που θα ενοχλήσει ιδιαίτερα τον άνθρωπό μου.

Το τετράγωνο του Ερμή με τον Πλούτωνα από τον Υδροχόο δεν αποκλείεται να οδηγήσει σε συμπεριφορές και εκφράσεις που θα ενοχλήσουν έντονα. Είναι εύκολο να γίνουμε καυστικοί και να φέρουμε σε δύσκολη θέση πρόσωπα που παίζουν σημαίνοντα ρόλο τόσο σε οικονομικό όσο και σε συναισθηματικό επίπεδο.

Καλό είναι να μετριάσουμε την ένταση, να δείξουμε μεγαλύτερη ανοχή στις διαφορετικές απόψεις και να λειτουργήσουμε με γνώμονα την ωριμότητα και όχι την απερισκεψία.

Ιδιαίτερη προσοχή θα πρέπει να δείξουμε και σε ότι αφορά συζητήσεις και επικοινωνία με πρόσωπα από το φιλικό περιβάλλον γιατί είναι εύκολο να οδηγηθούμε σε επιθετικές συμπεριφορές που θα προκαλέσουν έντονη δυσαρέσκεια.

Η Σελήνη κινείται στην Παρθένο βοηθώντας μας να δρομολογήσουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο θέματα που απασχολούν την εργασιακή καθημερινότητα και τη ρουτίνα. Έχουμε την δυνατότητα να ολοκληρώσουμε υποθέσεις που μπορεί να μας βαραίνουν και να προκαλούν υπερένταση με αποτελεσματικό τρόπο.

Σημαντικό είναι βέβαια να μην επιτρέψουμε στο άγχος και τη μεμψιμοιρία να κυριαρχήσουν προκαλώντας εντάσεις ιδιαίτερα στον χώρο της δουλειάς.

Αργά το βράδυ το τρίγωνο που σχηματίζει η Σελήνη με τον Ουρανό από τον Ταύρο δίνει την ευκαιρία να βρούμε πρωτότυπες και επαναστατικές λύσεις που θα μας βγάλουν από αδιέξοδα στον χώρο της δουλειάς και θα μας βοηθήσουν να διακριθούμε στο περιβάλλον που κινούμαστε.

πηγή: myastro.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα