Tα ζώδια σήμερα Δευτέρα 19 Ιουνίου

Τα ζώδια σήμερα Δευτέρα 19 Ιουνίου 2023 με ημερήσιες προβλέψεις στο πιο έγκυρο ωροσκόπιο, με βάση τις αστρολογικές όψεις της ημέρας.

Το εξάγωνο του Δία από τον Ταύρο με τον Κρόνο στους Ιχθύες ευνοεί ιδιαίτερα τα ζώδια

της γης (Ταύρος, Παρθένος, Αιγόκερως) και του νερού (Καρκίνος, Σκορπιός, Ιχθύες).

Έχουμε την ευκαιρία να αξιοποιήσουμε δυνατότητες που μας δίνονται σε οικονομικό επίπεδο ώστε να κλείσουμε καταστάσεις του παρελθόντος που επιβαρύνουν την ψυχολογία μας.

Η αυτοπεποίθηση και η αισιοδοξία συντροφεύουν τις κινήσεις μας και δεν μας επιτρέπουν να αποκλίνουμε από τις ηθικές μας αξίες. Διακατεχόμαστε από υπομονή και ευθύτητα και αυτό μπορούν να το εκτιμήσουν τα πρόσωπα με τα οποία συναναστρεφόμαστε.

Στην προσωπική μας ζωή μπορούμε να κάνουμε όνειρα που είναι εφικτό να πραγματοποιήσουμε αρκεί να προσπαθήσουμε λειτουργώντας πάντα με ρεαλιστικούς όρους στο πλευρό του συντρόφου μας. Επαγγελματικά, η ανάγκη να βελτιώσουμε τις οικονομικές να συνθήκες μας ωθεί σε σημαντικές επιλογές που θα δώσουν μακροχρόνια σταθερότητα και ασφάλεια στη ζωή μας.

Παράλληλα, σχηματίζεται το τετράγωνο του Ήλιου από τους Διδύμους με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες που δεν μας επιτρέπει να έχουμε αντικειμενική θεώρηση των πραγμάτων.

Είναι επιτακτική ανάγκη να ξεφύγουμε από ψευδαισθήσεις και αυταπάτες που δεν αποκλείεται να οδηγήσουν σε λανθασμένες επιλογές τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο.

Η Σελήνη κινείται στον Καρκίνο δίνοντας μας την ευκαιρία να απολαύσουμε το οικογενειακό περιβάλλον και την θαλπωρή που μπορούν να μας χαρίσουν οι δικοί μας άνθρωποι. Υποθέσεις που αφορούν την ακίνητη περιουσία μπορούν να εξελιχθούν αισιόδοξα αρκεί να εμπιστευτούμε το ένστικτο μας.

Μέσα στην ημέρα σχηματίζει τρίγωνο με τον Κρόνο από τους Ιχθύες και εξάγωνο με τον Δία από τον Ταύρο δημιουργώντας τις καλύτερες δυνατές προϋποθέσεις ώστε να αξιοποιήσουμε επιλογές και προτάσεις που θα μας δοθούν.

Ακόμα έχουμε την δυνατότητα να ξεπεράσουμε υποθέσεις του παρελθόντος που επιβαρύνουν τις οικογενειακές σχέσεις και να ατενίσουμε το μέλλον με αισιοδοξία και θετική μάτια έχοντας στο πλευρό μας πρόσωπα που παίζουν σημαίνοντα ρόλο στη ζωή μας.

myastro.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα
Δευτέρα 19 Ιουνίου,deftera 19 iouniou