Eθνική ομάδα πόλο: Αποθεώθηκε στην επιστροφή της – «Βιώνοντας αυτή την υποδοχή καταλάβαμε πως κάναμε κάτι σημαντικό», λέει ο Βλάχος

Αποθεωτική υποδοχή γνώρισε η Εθνική ομάδα πόλο των ανδρών στην επιστροφή της στη χώρα μας, μετά την κατάκτηση του ασημένιου μεταλλίου στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Φουκουόκα στην Ιαπωνία.

Ο Θοδωρής Βλάχος και οι μάγκες του τα έδωσαν όλα μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο για το πρώτο τους παγκόσμιο χρυσό και μπορεί να μην τα κατάφεραν στα σημεία απέναντι στην Ουγγαρία, ωστόσο είναι φανερό πως δεν θα αργήσει η στιγμή που θα

κατακτήσουν την πρωτιά!

Μετά από το μακρύ ταξίδι της επιστροφής, απλοί φίλαθλοι, συγγενείς και φίλοι και των αθλητών επιφύλαξαν μια πολύ όμορφη υποδοχή στην Εθνική Πόλο Ανδρών στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος».

Με κρεμασμένα τα αργυρά μετάλλια στα στήθη τους, οι Έλληνες διεθνείς και ο ομοσπονδιακός τεχνικός έδειξαν να απολαμβάνουν αυτές τις στιγμές με πλατιά χαμόγελα παρά την κούραση.

Παρόντες ήταν και ο Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού (και θρύλο του ελληνικού πόλο) Γιώργος Μαυρωτάς, αλλά και ο νέος αναπληρωτής υπουργός Αθλητισμού Γιάννης Βρούτσης ώστε να συγχαρούν τα «χρυσά» παιδιά του Θοδωρή Βλάχου με το αργυρό μετάλλιο.



Ο προπονητής Θοδωρής Βλάχος είπε στις κάμερες:

«Ο τρόπος που χάθηκε αυτή η κορυφή μας ενόχλησε. Μας άφησε μία πικρία.

Βλέποντας αυτή την υποδοχή από δικούς μας ανθρώπους και απλούς φίλαθλους, καταλάβαμε πως πετύχαμε κάτι σημαντικό στη Φουκουόκα.

Ένιωσα πως έπρεπε να βγω μπροστά για να απαλύνω τις ευθύνες για τους παίκτες, για αυτό ζήτησα συγγνώμη από τα παιδιά και τον κόσμο για την επίμαχη φάση», ανέφερε.

Δείτε εικόνες:

Keywords
Τυχαία Θέματα