2+1 απαραίτητοι εκτυπωτές για κάθε γραφείο

Στην σύγχρονη εργασιακή πραγματικότητα, η τεχνολογία αποτελεί κινητήριο μοχλό για υψηλή αποδοτικότητα, μέγιστα αποτελέσματα και παραγωγικότητα.

Σας επιτρέπει επίσης να σαρώνετε αρχεία στο Microsoft SharePoint, σε email, USB και φακέλους δικτύου. Με τον τρόπο αυτό εξοικονομείτε χρόνο αυτοματοποιώντας όλα τα βήματα της ροής εργασιών. Διαθέτει επίσης έγχρωμη οθόνη αφής για εύκολη και γρήγορη εκτύπωση.

Τέλος, προσφέρει

έως και 18% εξοικονόμηση ενέργειας. Η ρύθμιση εκτύπωσης διπλής όψης είναι ρυθμισμένη στην προεπιλεγμένη λειτουργία εξοικονόμησης χαρτιού, ξοδεύοντας έτσι λιγότερα χρήματα.

Έγχρωμος Inkjet Εκτυπωτής Epson

Ο έγχρωμος Inkjet εκτυπωτής Epson είναι ιδανικός για μικρές αλλά και μεγαλύτερες ομάδες εργασίας. Είναι ιδανικός για όσους χρησιμοποιούσαν laser και θέλουν να μειώσουν το κόστος, να αυξήσουν την παραγωγικότητα και να μειώσουν τον χρόνο εκτός λειτουργίας, μειώνοντας παράλληλα τις περιβαλλοντικές επιπτώσεις και βελτιώνοντας την εικόνα τους ως προς την εταιρική κοινωνική ευθύνη.

Έγχρωμος Inkjet Εκτυπωτής Epson

Διαθέτει υψηλή παραγωγικότητα, αφού εκτυπώνει έως 10.000 μονόχρωμες σελίδες και έως 5.000 έγχρωμες σελίδες χωρίς αλλαγή αναλώσιμων.

Είναι σχεδιασμένος για επιχειρήσεις, αφού διαθέτει μια ευρεία γκάμα προγραμμάτων λογισμικού και εργαλείων που προσφέρουν ασφαλείς επιλογές εκτύπωσης, ενώ διευκολύνουν την απομακρυσμένη διαχείριση συσκευών.

Έγχρωμος εκτυπωτής Epson L1210 EcoTank

Ο έγχρωμος εκτυπωτής Epson L1210 EcoTank είναι ιδανικός για μικρότερες ομάδες εργασίας αλλά και οικιακά περιβάλλοντα με συχνές ανάγκες εκτύπωσης.

Μπορείτε να εξοικονομήσετε έως και 90% στο κόστος εκτύπωσης, με τους εκτυπωτές χωρίς φύσιγγες μελανιών. Καθώς δεν υπάρχουν φύσιγγες μελανιών που χρειάζονται αντικατάσταση, αυτός είναι ο ιδανικός εκτυπωτής για όσους αναζητούν εκτυπώσεις υψηλής ποιότητας, με απίστευτα χαμηλό κόστος ανά σελίδα.

Έγχρωμος εκτυπωτής Epson L1210 EcoTank

Αυτός ο οικονομικός εκτυπωτής μειώνει το κόστος εκτύπωσης έως 90% και περιλαμβάνει στη συσκευασία μελάνι που καλύπτει τις ανάγκες σας, για έως 3 έτη. Εκτυπώστε έως 8.100 ασπρόμαυρες και 6.500 έγχρωμες σελίδες με το συμπεριλαμβανόμενο μελάνι, ενώ το σετ αντικατάστασης φιαλιδίων μελανιών αντιστοιχεί σε έως 66 φύσιγγες μελανιών.

Επενδύστε σε προϊόντα υψηλής ποιότητας

Οι εκτυπωτές ακολουθούν τις εξελίξεις της τεχνολογίας και έχουν μεταμορφωθεί σε εργαλεία που ενισχύουν την αποδοτικότητα και την ευελιξία μιας επιχείρησης.

Η επιλογή του κατάλληλου εκτυπωτή αποτελεί έναν ουσιαστικό παράγοντα στη διαμόρφωση ενός παραγωγικού εργασιακού περιβάλλοντος.

Επιλέξτε σήμερα το δικό σας εκτυπωτή και αυξήστε την αποδοτικότητα της επιχείρησή σας!

Τα παραπάνω προϊόντα είναι διαθέσιμα στη συλλογή της Cosmodata και μπορείτε να τα βρείτε παρακάτω:

Έγχρωμο Πολυμηχάνημα HP LaserJet ProΈγχρωμος Inkjet Εκτυπωτής EpsonΈγχρωμος εκτυπωτής Epson L1210 EcoTank
Keywords
Τυχαία Θέματα