Ecocar Yudo, ηλεκτρικό και προσιτό!

Η άφιξη του Yudo στην Ελλάδα ταράζει τα νερά στην κατηγορία, καθώς το νέο μοντέλο της Ecocar είναι το φθηνότερο 100% ηλεκτρικό αυτοκίνητο στην κατηγορία!

Το Yudo είναι διαθέσιμο στην Ελλάδα σε μία υπερπλήρη έκδοση εξοπλισμού και με μπαταρία 41,7 kWh, ενώ η τιμή

του διαμορφώνεται στις 20.391€ υπολογίζοντας και την επιστροφή της κρατικής επιδότησης (6.500€). Αυτό που κάνει το μοντέλο ακόμη πιο ενδιαφέρον είναι πως έχουμε ένα αυτοκίνητο στο μέγεθος ενός supermini με μήκος στα 4,03 μέτρα, έχει υπερυψωμένο αμάξωμα που θυμίζει crossover και έχουμε χώρους για 5 επιβάτες και πορτ μπαγκάζ στα 310 λίτρα.

Το Ecocar Yudo κινείται από έναν ηλεκτροκινητήρα ισχύος 95 ίππων που σε συνδυασμό με τη μπαταρία των 41,7 kWh προσφέρει αυτονομία 320 km (κατά WLTP). Διαθέτει 4 προγράµµατα οδήγησης (κανονική, eco, sport, χαµηλής κατανάλωσης ενέργειας). Μάλιστα στη λειτουργία χαµηλής κατανάλωσης µε ένα κλικ, προσφέρει 10 km εµβέλεια σε περίπτωση ανάγκης για ανταπόκριση σε επείγουσες καταστάσεις.

Στο εσωτερικό του το Yudo έχει μια σύγχρονη και μινιμαλιστική σχεδίαση και ανάλογα με τις προτιμήσεις του καθενός έρχεται με τρία διαφορετικά χρωματικά θέματα: Blossom Dream με εσωτερικό ροζ τόνων, Cyberpunk με συνδυασµό γκρι-µαύρου και κίτρινες διακοσµητικές γραµµές και Bright Shadow με κυρίαρχο χρώμα το μαύρο. Στο κέντρο του ταμπλό όλες οι εκδόσεις έχουν μια μεγάλη οθόνη αφής 12,3” για το infotainment, η οποία κρύβει μέσα της ένα δυνατό σύστημα με 8-πύρινο επεξεργαστή Qualcomm Snapdragon που σπάνια συναντούμε στην κατηγορία. Συνδυάζεται με 3G RAM και 32GB εσωτερική µνήµη για άνετη, πολυχρηστική και πολυθεµατική λειτουργία. Επίσης, μια δεύτερη οθόνη βρίσκεται πίσω από το τιμόνι σε ρόλο πίνακα οργάνων, προβάλλοντας όλες τις απαραίτητες ενδείξεις.

#tdi_4 .td-doubleSlider-2 .td-item1 { background: url(https://trcoff.gr/wp-content/uploads/2024/02/ecocar-Yudo-07-80x60.jpg) 0 0 no-repeat; } #tdi_4 .td-doubleSlider-2 .td-item2 { background: url(https://trcoff.gr/wp-content/uploads/2024/02/ecocar-Yudo-08-80x60.jpg) 0 0 no-repeat; } #tdi_4 .td-doubleSlider-2 .td-item3 { background: url(https://trcoff.gr/wp-content/uploads/2024/02/ecocar-Yudo-06-80x60.jpg) 0 0 no-repeat; } 1 του 3

Ο εξοπλισμός του Yudo περιλαμβάνει ως στάνταρ προβολείς LED, ζάντες αλουμινίου 16 ιντσών, σύστημα εισόδου χωρίς κλειδί, ράγες οροφής, αισθητήρες παρκαρίσματος και κάμερα οπισθοπορείας, δερμάτινιο πολυλειτουργικό τιμόνι, adaptive cruise control, ασύρματη φόρτιση κινητού τηλεφώνου, οθόνη infotainment 12,3” με bluetooth και θύρες USB.

Αναλυτικά τα τεχνικά χαρακτηριστικά εδώ.

The post Ecocar Yudo, ηλεκτρικό και προσιτό! appeared first on trcoff.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα