40ο Rally Sprint Κορίνθου: Mε 39 συμμετοχές

Με 39 συμμετοχές θα διεξαχθεί το διήμερο 21 και 22 Οκτωβρίου το 40ό Ράλλυ Σπριντ Κορίνθου.

Η Αγωνιστική Λέσχη Αυτοκινήτου Κορινθίας (Α.Λ.Α.Κ.) διοργανώνει τον τρίτο αγώνα του Κυπέλλου Χώματος στην Ειδική Διαδρομή «Χιλιομόδι». Κέντρο του αγώνα είναι η πόλη της Κορίνθου, η οποία θα φιλοξενήσει το Service Park στο Parking του Αγίου Νικολάου.

Έχοντας συγκεντρώσει το απόλυτο των βαθμών στους δύο πρώτους αγώνες του Κυπέλλου σε Σκούρτα και Λιβαδειά,

ο Παναγιώτης Παραδείσης (Mitsubishi Lancer Evo IX) με νίκη στο 40ο Ράλλυ Σπριντ Κορίνθου θα κατακτήσει τον τίτλο του Κυπελλούχου Χώματος για το 2023. Συνοδηγός του θα είναι ο Μιχάλης Φράγκου. Την πρώτη του νίκη σε επίπεδο γενικής θα επιδιώξουν οι Πάνος Ισμαήλος-Κωνσταντίνος Σούκουλης (Mitsubishi Lancer Evo IX), ενώ με ίδιο αυτοκίνητο θα αγωνιστούν οι«Mider»-Νάσσος.

Δεν χορταίνει το νέο του απόκτημα ο Θέμης Χαλκιάς, ο οποίος με τον Νίκο Κομνό θα δώσουν το παρών στην Κόρινθο με το Renault Clio Rally3. Με Fiesta Rally3 θα εμφανιστούν οι «Flandy»-Κώστας Στεφανής. Ανάμεσα στις συμμετοχές ξεχωρίζουν ακόμα οι Νίκος Ντάβαρης-Κωνσταντίνος Μακρής (Mitsubishi Lancer Evo IX), Χαράλαμπος Γαζετάς jnr-Χρήστος Μπακλώρης (Mitsubishi Lancer Evo VIII), Ντίνος Ζυγογιάννης-Νίκος Τσέλλος (Mitsubishi Lancer Evo IX), Χαράλαμπος Σίας-Ιωάννης Πράστος (Mitsubishi Lancer Evo VIII) και Άρης Τσάτσαρης (Toyota Celica GT-4).

Στα δικίνητα ξεχωρίζουν οι Λευκαδίτης-Ακράτος (Peugeot 208 Rally4), Τσάκαλος-Κοτρώνης (Ford Fiesta R2) και οι Θεόδωρος και Δημήτρης Πανούτσος με ίδιο αυτοκίνητο. Τον αγώνα θα τιμήσουν με την παρουσία τους οι Κύπριοι Γιώργος Αγαθοκλέους-Σάββας Ζάκου (Peugeot 208 Rally4).

Το Σάββατο 21 Οκτωβρίου από τις 15:00 έως τις 18:00, στις εγκαταστάσεις της HatKar Service AE θα λάβει χώρα ο διοικητικός και τεχνικός έλεγχος και στις 20:30, στην Πλατεία Ελευθερίου Βενιζέλου, θα δοθεί η Πανηγυρική εκκίνηση. Την Κυριακή 22 Οκτωβρίου, τα πληρώματα θα αγωνιστούν 3 φορές στην Ειδική Διαδρομή «Χιλιομόδι», η οποία έχει μήκος 11,47 χιλιόμετρα. Πρόκειται για μια στενή γενικά σαν διαδρομή, γρήγορη στην αρχή μέσα στο δάσος, γίνεται τεχνική με “πονηρά” σημεία για τα υπόλοιπα χιλιόμετρα όπου και θα κάνει διαφορές.

The post 40ο Rally Sprint Κορίνθου: Mε 39 συμμετοχές appeared first on trcoff.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα