VW ID. Code: Με το βλέμμα στην Κίνα

14:39 25/4/2024 - Πηγή: Caroto
Η Volkswagen τράβηξε την προσοχή στην έκθεση Auto China 2024 με την παρουσίαση του ID.Code Concept SUV, ένα πρωτότυπο που σχεδιάστηκε ειδικά για την κινεζική αγορά, δείχνοντας το μέλλον της σχεδίασης και της τεχνολογίας της εταιρείας.

Παρά το συμβατικό εξωτερικό και εσωτερικό, το ID.Code Concept ξεχωρίζει χάρη στην καινοτόμο τεχνολογία που

διαθέτει. Το σύστημα «3D Eyes» αποτελεί το κεντρικό στοιχείο, μέρος μιας διαδραστικής διάταξης φωτισμού που ανιχνεύει τα άτομα καθώς πλησιάζουν.

Με το «Light Cloud», το οποίο αποτελείται από 967 LED, μπορεί να δημιουργήσει «μάτια» σε σχήμα U για μια εντυπωσιακή εμφάνιση, ενώ η «Light Screen» μπορεί να προβάλλει διάφορα οπτικά στοιχεία όπως δελτία καιρού.

Τα «Smart Windows» επιτρέπουν στους επιβάτες να επικοινωνούν με ανθρώπινα άβαταρ για συνομιλία, προσθέτοντας έτσι ένα ακόμα επίπεδο ευφυούς αλληλεπίδρασης.

Αυτά τα χαρακτηριστικά, μαζί με την αυτόνομη λειτουργικότητα επιπέδου 4, επιτρέπουν την ενισχυμένη επικοινωνία του οχήματος με άλλα οχήματα και τις υποδομές.

Παρόλο που το ID.Code Concept είναι προς το παρόν ένα show-car και δεν έχουν αποκαλυφθεί λεπτομέρειες σχετικά με τη μηχανική του κατασκευή ή τα σχέδια παραγωγής, αντιπροσωπεύει το μέλλον της Volkswagen στην Κίνα.

Αν και δεν είναι σαφές αν αυτά τα καινοτόμα χαρακτηριστικά θα επεκταθούν και σε άλλες αγορές, αντιπροσωπεύουν το τολμηρό όραμα της Volkswagen για την ενσωμάτωση προηγμένης τεχνολογίας και επικοινωνίας στα μελλοντικά της μοντέλα.

Volkswagen-ID-1

Volkswagen-ID-2

Volkswagen-ID-3

Volkswagen-ID-4

Volkswagen-ID-5

Volkswagen-ID-6

Volkswagen-ID-7

Volkswagen-ID-8

Volkswagen-ID-9

Volkswagen-ID-10

The post VW ID. Code: Με το βλέμμα στην Κίνα appeared first on caroto.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα