Euro NCAP: Αυτά είναι τα καλύτερα, διέπρεψαν τα VW ID.7 και Nio [video]

10:16 11/12/2023 - Πηγή: Caroto
Η Volkswagen σημειώνει νέα επιτυχία με το ηλεκτρικό της μοντέλο ID.7, το οποίο κατέκτησε την υψηλότερη διάκριση στις πρόσφατες δοκιμές πρόσκρουσης του Euro NCAP.

Πρόκειται για το πρώτο ηλεκτρικό της εταιρείας στη μεσαία κατηγορία, προσφέροντας ελκυστικό design

σε ένα αυτοκίνητο μήκους 4,961 μέτρων, με εξαιρετική αυτονομία έως 700 χιλιόμετρα και εξαιρετικές επιδόσεις ισχύος 286 ίππων.

Το ID.7 διακρίνεται για τα υψηλά τεχνολογικά χαρακτηριστικά του, το χαμηλό αεροδυναμικό συντελεστή (Cd: 0,23) και την ασυναγώνιστη άνεση που προσφέρει στους επιβάτες. Στις πρόσφατες δοκιμές πρόσκρουσης του Euro NCAP, το ID.7 αξιολογήθηκε με εντυπωσιακά υψηλά ποσοστά ασφαλείας.

Με βαθμολογία 95% για την προστασία ενηλίκων, το ID.7 καταγράφει το υψηλότερο ποσοστό που έχει καταφέρει ένα ευρωπαϊκό ηλεκτρικό αυτοκίνητο. Επίσης, το αυτοκίνητο απέσπασε εξαιρετικές βαθμολογίες στην προστασία ανηλίκων (88%), προστασία πεζών (83%) και ηλεκτρονικά συστήματα ασφάλειας (80%).

Αυτές οι υψηλές βαθμολογίες επιβεβαιώνουν τη δέσμευση της Volkswagen στην ασφάλεια, ενισχύοντας τα υψηλά πρότυπα που η εταιρεία έχει θέσει για την προστασία των οδηγών, των επιβατών και των πεζών. Η λίστα παραγγελιών για το ID.7 στην Ελλάδα έχει ήδη ανοίξει, με τιμές που ξεκινούν από 51.500 ευρώ (συμπεριλαμβανομένης κρατικής επιδότησης 8.000 ευρώ).

Δείτε τα σχετικά βίντεο και τη λίστα με τα ασφαλέστερα που έχει δοκιμάσει ο Euro NCAP για το 2023.

The post Euro NCAP: Αυτά είναι τα καλύτερα, διέπρεψαν τα VW ID.7 και Nio [video] appeared first on caroto.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα