Τύχη βουνό: κλέβει Dodge Charger, το τρακάρει με 260+ κι επιζεί

Οι δημοπρασίες της IAA (Insurance Auto Auctions) είναι πολύ δημοφιλείς στις ΗΠΑ για τα εξευτελιστικά φθηνά (αλλά τρακαρισμένα) μοντέλα που πουλούν. Παρά τις χαμηλές τιμές, δύο θρασείς κλέφτες αποπειράθηκαν να κλέψουν ένα Dodge Charger και μία Chevrolet Camaro από τα κεντρικά του οίκου δημοπρασιών στο Ohio την εβδομάδα

που μας πέρασε. Το γραφείο του σερίφη της κομητείας Tuscarawas αναφέρει ότι έλαβε κλήση από την IAA την Πέμπτη το πρωί. Ένας υπάλληλος δήλωσε ότι μόλις άνοιξαν τις πύλες του χώρου όπου παρκάρουν τα οχήματα εκείνο το πρωί, τα δύο οχήματα βγήκαν με ταχύτητα από τον χώρο. Συγκεκριμένα ένα λευκό Dodge Charger του 2020 και μια σκούρα γκρι Chevrolet Camaro του 2016. Η Αστυνομία καταδίωξε τα οχήματα κι η κλοπή παραλίγο να καταλήξει σε τραγωδία όταν ο οδηγός του λευκού Dodge έχασε τον έλεγχο και τράκαρε.

Οι φωτογραφίες του συμβάντος αποκαλύπτουν πόσο σφοδρή ήταν η πρόσκρουση, καθώς το Dodge Charger έγινε σχεδόν αγνώριστο. Το γρήγορο sedan κατέληξε σε ένα χωράφι αφού προφανώς έσπασε έναν τηλεφωνικό στύλο. Η αστυνομία ισχυρίζεται ότι η αρχική της έρευνα δείχνει ότι το αυτοκίνητο ταξίδευε με περισσότερα από 260+ χλμ/ώρα πριν συντριβεί. Ο οδηγός τραυματίστηκε κατά τη σύγκρουση, αλλά νοσηλεύτηκε στο Mercy Medical Center στο Canton του Ohio, πήρε εξιτήριο και τώρα κρατείται στη φυλακή της κομητείας Tuscarawas εν αναμονή της δίκης.

Εν τω μεταξύ, η Camaro διέφυγε της καταστροφής. Η αστυνομία έχασε τα ίχνη της κι ανακαλύφθηκε αργότερα εγκαταλελειμμένη σε ένα πάρκινγκ Walmart. Ο οδηγός του οχήματος δεν έχει συλληφθεί ακόμη. Και τα δύο οχήματα έχουν πλέον κατασχεθεί, με το Dodge να μην μπορεί πια να πουληθεί. Ο οδηγός του θα δικαστεί για κλοπή αυτοκινήτου σε βαθμό κακουργήματος κι ένα σωρό κατηγορίες για την καταδίωξη που ακολούθησε. Τουλάχιστον είναι ζωντανός.

The post Τύχη βουνό: κλέβει Dodge Charger, το τρακάρει με 260+ κι επιζεί appeared first on CarTalk.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα