Οδήγηση supercar για παιδιά από 10 ετών, το καλύτερο δώρο

Προφανώς υπάρχει ένας επαγγελματίας οδηγός που τους επιβλέπει από τη θέση του συνοδηγού, αλλά το παιδί επιτρέπεται να οδηγεί ένα ισχυρό supercar γύρω από μια πίστα για συνολική απόσταση 10 χιλιομέτρων. Ελπίζουμε ότι αυτοί οι εκπαιδευτές θα λάβουν το επίδομα που προβλέπεται για τα βαρέα και ανθυγιεινά επαγγέλματα.

«Είμαστε απίστευτα ενθουσιασμένοι που μπορούμε να φέρουμε αυτή την εμπειρία σε παιδιά που πιθανώς δεν φαντάζονταν ποτέ ότι θα μπορούσαν να οδηγήσουν το αυτοκίνητο των ονείρων τους που κοσμεί την αφίσα στον

τοίχο του δωματίου τους», λέει ο Dan Jones του TrackDays.co.uk. “Είναι σίγουρα ένα βήμα παραπάνω από την πρώτη οδηγική εμπειρία με το αυτοκίνητο των γονιών τους. Σε μας μπορούν να καθίσουν πίσω από το τιμόνι μιας Ferrari ή μιας Lamborghini που 300σαρίζει, αν και δε θα φτάσουν σε τέτοιες ταχύτητες!”

Το πακέτο Junior Platinum Supercar, όπως λέγεται, είναι διαθέσιμο σε 10 πίστες σε όλο το Ηνωμένο Βασίλειο, οι οποίες περιλαμβάνουν το Anglesey Circuit στη Βόρεια Ουαλία που έχει προβληθεί σε εκπομπές όπως το Fifth Gear και το Dunsfold Park, το οποίο είναι πιο γνωστό ως η πίστα δοκιμών του Top Gear .

Αν αυτό δεν ήταν αρκετά καύχημα για το 10χρονο παιδί σας, τα αυτοκίνητα είναι επίσης αρκετά εντυπωσιακά. Ο V8 κινητήρας της Ferrari 458 Italia αποδίδει 570 ίππους και προσφέρει επιτάχυνση στα 100 χλμ/ώρα σε μόλις 3.4″ και τελική ταχύτητα 338 χλμ/ώρα. Η Lamborghini Gallardo V10 είναι λίγο πιο αργή και χρειάζεται 3.9″ για το 0-100, ενώ τερματίζει στα 323 χλμ/ώρα.

Οι τιμές για την εκδήλωση ξεκινούν από μόλις 79 £ (93 ευρώ με τις τρέχουσες συναλλαγματικές ισοτιμίες), καθιστώντας το ένα πολύ καλύτερο πασχαλινό δώρο από ένα σοκολατένιο λαγό, ακόμα κι αν είναι κάπως πιο ακριβό.

The post Οδήγηση supercar για παιδιά από 10 ετών, το καλύτερο δώρο appeared first on CarTalk.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα